ΕΙΝΑΙ ΤΟ GRSP

 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GRSP


Το GRSP είναι μια εταιρεία προβολής και διαφήμισης  η οποία έχει δημιουργηθεί με πολύ αγάπη , πολύ δουλειά και πολύ πάθος. 

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάμε πολύ τον αθλητισμό  και προσπαθούμε , με τα μέσα που διαθέτουμε να τον κάνουμε καλύτερο.

Ασχολούμαστε ,ως επί το πλείστο με το αγώνισμα του Basketball αλλά και με άλλες κατηγορίες προβολής αγαθών  και προσπαθούμε να το αναδείξουμε , να κάνουμε καλύτερους τους αθλητές , μέσα από τις συμβουλές μας και τους ειδικούς  που συνεργαζόμαστε,  να προβάλλουμε τις  προσπάθειες των συλλόγων , προπονητών και των αθλητών .

Βοηθάμε τους μικρούς αθλητές , πάντα μετά από την έγκριση των γονέων τους , να έχουν ένα καλύτερο μέλλον στο άθλημα , αλλά και ένα καλύτερο μέλλον , όσον αφορά τη ζωή τους  , διεκδικώντας υποτροφίες στα καλύτερα σχολεία της Ελλάδας αλλά και σε κολέγια και πανεπιστήμια του εξωτερικού ( Αμερική) .ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το GRSP υπάρχει εδώ και μια δεκαετία και έχει ένα γεμάτο παρελθόν από συνεργασίες με τους καλύτερους προπονητές , αθλητές και συλλόγους .

Η συνεργασία με οποιοδήποτε σύλλογο , παίκτη ή προπονητή θα πρέπει για να είναι εφικτή , θα πρέπει να συνοδεύεται από τους ανάλογους κανόνες αλλά και να έχει ως βάση την αγαστή συνεργασία για την ανάπτυξη και σωστή προβολή του συνεργαζόμενου .

Η συνεργασία με εμάς περιλαμβάνει :

1. Βιντεοσκόπηση 

2. Προβολή 

3. Φωτογράφηση 

4. Δημιουργία στιγμιότυπων για εγχώρια χρήση / προβολή ή για το εξωτερικό

5. Προώθηση στα μέσα μαζικής δικτύωσης (Facebook, Instagram etc.)

6. Ενημέρωση υποτροφιών

7. Συμβουλευτική για ατομικές προπονήσεις και εκγύμναση με αναγνωρισμένους προπονητές και γυμναστήρια

8. Scouting ατομικό

9. Live Streaming ( Eφ όσον χρειάζεται)

10. Ατομικά στατιστικά κάθε παιχνιδιού στο mail σου

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤHN ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ οι οποίοι έχουν σχέση με την εκάστοτε συνεργασία. 


 


Για περισσότερες πληροφορίες :


Τηλ : 6944348971ΩΡΑΡΙΟ :

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   : 09:00 - 20:00