2ο τουρνουά μπάσκετ νεανίδων " Waterfall Magic Basket "

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Εδεσσαϊκός διοργανώνει το τουρνουά  "Waterfall Magic Basket" . Η επιτυχημένη συνταγή της περσινής χρονιάς , με τους ανθρώπους του Εδεσσαϊκού , που πραγματικά ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του αθλήματος , αλλά και του τόπου τους , παίρνει σάρκα και οστά και φέτος .

Τέσσερις από τους καλύτερους και ποιοτικότερους συλλόγους στη Βόρεια Ελλάδα .
Με πρώτους τους διοργανωτές που με προσωπικό αγώνα προσπαθούν να δημιουργήσουν ότι καλύτερο για την περιοχή τους , Εδεσσαϊκός.
Δεύτερη ομάδα , η οποία δε χρειάζεται πολλές συστάσεις και τι αντιπροσωπεύει στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό μπάσκετ , Άρης
Τρίτη η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης η οποία πήρε για άλλη μια χρονιά , φέτος το εισιτήριο για να αγωνιστεί στην Α2 γυναικών και η οποία παρουσιάζει, πάντα υπό την επίβλεψη του Nedim Kara Ahmet , ένα αξιόπιστο και δυνατό σύνολο , Ασπίδα Ξάνθης 
Τέταρτη η ομάδα του Ορφέας Νέου Σκοπού , η ομάδα του Γιώργου Καράγκουτη , ο οποίος τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια συνεχόμενη …

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 10 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ARIS WBC


Ο ΑΣ ΑΡΗΣ και η ELGEK ΓΕΩΡΓΟΥΔΗΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ θέλοντας να βοηθήσουν στην προώθηση του αθλήματος κάνουν δώρο στους φιλάθλους του γυναικείου μπάσκετ 10 εισιτήρια διαρκείας για τη φετινή περίοδο 2019-20 , μετά από κλήρωση .
Όσοι από εσάς θέλετε να να αποκτήσετε ένα από τα 10 διαρκείας θα πρέπει να μπείτε και να κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook  GrSpotakia  και ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο Youtube .

Η κλήρωση θα γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου και οι νικητές θα αποκτήσουν τα εισιτήρια από το    GrSpotakia μετά από συνεννόηση μέσω Facebook messenger .Με έδρα τη Θεσσαλονίκη και έργα σε όλη την Ελλάδα , η εταιρεία  ELGEK ΓΕΩΡΓΟΥΔΗΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ δραστηριοποιείται στη μελέτη και την επίβλεψη κτιριακών έργων και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων καθώς διαθέτει οργανωμένα τμήματα που εξειδικεύονται στην αδειοδότηση , τις περιβαντολογικές και ενεργειακές μελέτες , την πυροπροστασία , την ασφάλεια και υγιεινή στην εργασία και την ανάπτυξη συστημάτων ποιότητας.

Διεύθυνση : Ι. Τσαλουχίδη 20, Business Center 54250, Κηφισιά, Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ: +30 2310 446 100
Fax: +30 2310 458 062
Email : info@elgek.com

Url: www.elgek.com

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *