Έναρξη προετοιμασίας αγώνα κυπέλλου για το γυναικείο μπάσκετ του Άρη - Δηλώσεις Μιχαηλίδου , ΤζημορώταΞεκίνημα των επίσημων  αγωνιστικών υποχρεώσεων το Σαββατοκύριακο για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Άρη , η οποία αγωνίζεται εκτός έδρας με την ομάδα της Πυλαίας .

ΚΑΛΛΙ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ : Είμαι πολύ χαρούμενη που για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια θα βρίσκομαι στην ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης .Εύχομαι μια χρόνια με υγεία ,χωρίς τραυματισμούς .Πρωταρχικός στόχος είναι φυσικά το πρωτάθλημα στην Α2 και η άνοδος στην Α1 αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και στο θεσμό του κυπέλλου .Επειδή φέτος είναι μια χρόνια που έχουμε τεράστιες πιθανότητες ,περισσότερες από κάθε άλλη φορά ,καθώς και ένα έμπειρο και δυνατό ρόστερ ώστε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο ,θα θέλαμε δίπλα μας τους φίλους της ομάδας ,εκεί ,κάθε Κυριακή ,να μας στηρίξουν . Καλή  σεζόν με υγεία!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΖΗΜΟΡΩΤΑ : Χαίρομαι ιδιαίτερα που για άλλη μια χρονιά θα αγωνιστώ με την ομάδα του Άρη. Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη του coach   Συρόπουλου, του προπονητικού team και της διοίκησης. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να ανταπεξέλθουμε στους στόχους της νέας χρονιάς, που θα είναι και πάλι υψηλοί. Σε αυτήν την προσπάθεια προσδοκούμε την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας μας.


0 Comentarios