Ο Κίμων Δάρατζης στο ανδρικό των Μαχητών Πειραματικό - Ανακοίνωση - ΔήλωσηΈκπτώση -20% στο Oxynate διάλυμα για φακούς επαφής, με τη χρήση του κωδικού "6xjtv"! Ισχύει μόνο για νέους πελάτες. Ισχύει για αγορές έως 04/04/2023.

Κωδικός κουπονιού: 6xjtv

 

Ο σύλλογος πιστός στο αγωνιστικό πλάνο του , ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή Κίμων Δάρατζη . Ο Κίμων προέρχεται από το εφηβικό τμήμα του συλλόγου και από τη φετινή περίοδο θα αγωνίζεται στο ανδρικό.

Είναι γεννημένος το 2004 και με ύψος 1.98μ αγωνίζεται στη θέση του PF.

Μετά τον Γιώργο Κόκκινο ο σύλλογος και ο προπονητής  Ευριπίδης Μελετιάδης δίνουν την ευκαιρία στα νέα παιδιά του συλλόγου να αναδειχτούν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο σύλλογος εύχεται στον Κίμων να έχει μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

ΚΙΜΩΝ ΔΑΡΑΤΖΗΣ : Αποδέχτηκα την πρόταση  της ομάδας των Μαχητών Πειραματικό και για 2η χρονιά θα συνεχίσω να αγωνίζομαι σε αυτή. Θεωρώ ότι η δουλειά που γίνεται στην ομάδα, το πλάνο του προπονητή και της διοίκησης ταιριάζουν στις επιθυμίες μου και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο με πολύ δουλεία και προσπάθεια. 

Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με επιτυχίες, χωρίς απρόοπτα και τραυματισμούς, παίζοντας όμορφο μπάσκετ και πετυχαίνοντας τους στόχους που έχουμε θέσει με την ομάδα των Πεύκων .


0 Comentarios