Ο Γιώργος Κόκκινος στο ανδρικό τμήμα των Μαχητών Πειραματικό - Ανακοίνωση - Δήλωση

 
Κλιματιστικά Toshiba Arata με έκπτωση έως -150€ & όλα τα κλιματιστικά Toshiba με Δωρεάν Εγκατάσταση & δωροεπιταγή ανακύκλωσης έως 100€! Ισχύει για αγορές έως 16/07/2022.

Η διοίκηση του συλλόγου  , πιστή στο πλάνο που έχει θέσει , προχωράει στην πράξη δίνοντας χώρο στους νέους αθλητές του συλλόγου . Η αρχή πραγματοποιείται με την ένταξη του Γιώργου Κόκκινου στην ανδρική ομάδα .

Ο Γιώργος είχε πολύ καλή απόδοση στο περσινό πρωτάθλημα , στο οποίο αγωνίστηκε με το εφηβικό τμήμα του συλλόγου μας . Ο coach  Μελετιάδης αποφάσισε την ένταξή του στο ανδρικό τμήμα και είναι ο πρώτος παίκτης που προέρχεται από τα αναπτυξιακά τμήματα της περσινής σεζόν. 

Η διοίκηση του εύχεται να έχει μια καλή πορεία με υγεία και χωρίς τραυματισμούς .

Γιώργος Κόκκινος : Είμαι πολύ χαρούμενος για την παραμονή μου και αναβάθμισή μου στην ανδρική  ομάδα των Μαχητών Πειραματικό .

Ευχαριστώ  τον coach  Μελετιάδη και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Πιστεύω ότι η συνύπαρξή μου με τους έμπειρους παίκτες που συμπληρώνουν το ρόστερ της ομάδας θα με βοηθήσει έτσι ώστε να προσαρμοστώ στις απαιτήσεις της Β ‘ Εθνικής .

 Το καινούργιο αγωνιστικό πλάνο που θα εφαρμόσει η διοίκηση , με το οποίο δίνεται  και σε μας τους νεαρούς παίκτες η ευκαιρία να αγωνιστούμε,  έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου. Ελπίζω σε μια χρόνια χωρίς  τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες.


0 Comentarios