Τελετή λήξης τμημάτων υποδομής Ελπίδας Αμπελοκήπων - Φωτορεπορτάζ



Γυναικείες πλατφόρμες Jeffrey Campbell σε 3 χρώματα, με έκπτωση -20%!
Όλα τα σανδάλια Joybees με έκπτωση από -50%!

Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμπελοκήπων «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» την Πέμπτη 16/6/2022, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η τελετή λήξης των τμημάτων υποδομής μπάσκετ του συλλόγου της Ελπίδας Αμπελοκήπων, με πολλή μεγάλη συμμετοχή των μικρών αθλητών και των γονέων τους.

Πάνω από ογδόντα (80) παιδιά χωρισμένα ανά ηλικία, συμμετείχαν σε διασκεδαστικά διαγωνιστικά παιχνίδια, αγώνες 3on3 με τους νικητές αυτών να παίρνουν πολλά δώρα. 

Την σκυτάλη πήραν οι γονείς που διαγωνίστηκαν στο σουτ και έπαιξαν διπλό με τα παιδιά τους σε ένα όμορφο και διασκεδαστικό κλίμα ξεδιπλώνοντας τις μπασκετικές τους ικανότητες.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν σε όλα τα παιδιά διπλώματα και αναμνηστικά δώρα(καπέλα κλπ)και τιμήθηκαν με συμβολικό δώρο  οι Προπονητές για όλη  την προσπάθειά τους  τη φετινή χρονιά.

Επίσης τιμήθηκε από τον σύλλογο και ο κόουτς Γεροντίδης Μάκης για την πολυετή προσφορά του στο μπάσκετ της Ελπίδας.

Την όμορφη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απένειμαν βραβεία ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Εμμανουήλ Ιωαννίδης και ο Εντεταλμένος Αθλητισμού κ.Τριαντάφυλλος Πουρσανίδης.

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων ευχαριστεί  τα παιδιά, τους γονείς, τους προπονητές και τους χορηγούς  (Φροντιστήριο Ξένων γλωσσών Ε.Παπασταματίου, Φροντιστήριο Πεχλιβανίδης, Καλλυντικά ΚΥΑΝΑ, ΚΤΕΟ AUTO CONTROL ,Φυσιοθεραπευτήριο Μπουδούρης Άγγελος) των τμημάτων υποδομής του συλλόγου για την στήριξη την αγωνιστική χρονιά που τελείωσε. 

Όλοι ραντεβού τον Σεπτέμβριο στην έναρξη της νέας Αθλητικής χρονιάς 2022-23.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Γιορτάστε την Ημέρα του πατέρα με έκπτωση -20% σε όλα τα προϊόντα!Ισχύει έως 21/06/2022












0 Comentarios