Ευχαριστήρια Ανακοίνωση Γιάννη Χατζούλη για Μαχητές Πειραματικό

 


Aισθανομαι την υποχρέωση να ξεκινήσω τον δημόσιο αποχαιρετισμό μου από τους πραγματικούς ΜΑΧΗΤΕΣ παίκτες μου, για την τεράστια προσπάθεια τους, τον πραγματικά αψεγάδιαστο χαρακτήρα τους, την υπομονή τους και την προσήλωση τους ακόμη και στις δύσκολες στιγμές που περνάει κάθε ομάδα, στην διάρκεια μιας χρονιάς. 

Θέλω να πιστεύω ότι όλοι τους έκαναν ένα "μπασκετικό" βήμα για την συνέχεια της πορείας τους. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του συλλόγου, στον Τόλη Συμεωνίδη,  τον Χρόνη Κεχαγιά και τον Δημήτρη Ιατρού για την εμπιστοσύνη και τη διάθεση που είχαν να διευθετούν  και την παραμικρή λεπτομέρεια, υποστηρικτικά και  με διάθεση.  

Πίσω από το εξαιρετικό αποτέλεσμα της χρονιάς αυτής υπάρχουν άνθρωποι που αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω, γιατί  καθημερνά προσπαθούσαν για τη λειτουργεία του αγωνιστικού τμήματος .

Πρώτα, τον άμεσο συνεργάτη μου για πολλά χρόνια Άλκη Μιχαηλίδη. για την εξαιρετική δουλειά του, τον Ηλία Κουγιουμτζίδη, τον  Πόλυ Λαζαρίδη την ακούραστη ψυχή, το γυμναστή μας Παναγιώτη Βασιλείου, το γιατρό μας Θεόφιλο Μπέλη και τον φυσιοθεραπευτή μας Γιώργο Τσουκαλά. 

Ένας ωραίος κύκλος έκλεισε ένας άλλος θα ανοίξει. 

Το ταξίδι ήταν υπέροχο. Έκανα καινούργιους φίλους, γνώρισα πολύ νέα ,φιλόδοξα και εργατικά παιδιά και ελπίζω κάποια από αυτά να τα καμακώνουμε σε ψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο.  

Ευχαριστώ.

0 Comentarios