Ημερίδα κατά του σχολικού & ηλεκτρονικού εκφοβισμού - Bullying το Σάββατο (09/04) από τον ΑΣ Ελπίς ΑμπελοκήπωνΜία ξεχωριστή και πολύ ενδιαφέρουσα ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα τον Σχολικό και ηλεκτρονικό εκφοβισμό (bullying), διοργανώνει ο ΑΣ Ελπίς το ερχόμενο Σάββατο 9 Απριλίου, στις 11:30 π.μ., στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Η ημερίδα πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και ομιλητής θα είναι ο ψυχολόγος Ιωάννης Φλιάτης, ο οποίος θα παρουσιάσει τις πτυχές του bullying και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί το φαινόμενο αυτό να ανιχνευθεί, να αντιμετωπιστεί και να εξαλειφθεί, μέσα από την συντονισμένη προσπάθεια μικρών και μεγάλων.

Ο ΑΣ Ελπίς απευθύνει κάλεσμα στους αθλητές και στους γονείς τους, καθώς και σε όλους τους ενδιαφερόμενους, να παρευρεθούν και να ενημερωθούν σε βάθος για το bullying, που επηρεάζει τις ζωές πολλών παιδιών και οικογενειών!

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη. Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα του υγειονομικού πρωτοκόλλου που ορίζει ο ΕΟΔΥ.

Σας περιμένουμε όλους!0 Comentarios