Πάνθηρες Καβάλας: Ανακοίνωση για το χώρο γραφείου στην Καλαμίτσα

Έχουν περάσει μήνες από την στιγμή που ζητήσαμε από την δημοτική αρχή συγκεκριμένο χώρο γραφείου στις αθλητικές εγκαταστάσεις της  Καλαμίτσας τις οποίες χρησιμοποιούμε ως έδρα για την συμμετοχή μας στην Α2  εθνική κατηγορία του μπάσκετ γυναικών. Το αίτημα μας τέθηκε με δύο συναντήσεις και μια δημόσια ανακοίνωση.
Ο χώρος που ζητάμε παραμένει ανενεργός εδώ και χρόνια και έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις απαραίτητες τεχνικές και διοικητικές ανάγκες του συλλόγου μας ( αποθήκευση αθλητικού εξοπλισμού και αναλωσίμων, τεχνικές συσκέψεις, χρήση βίντεο- αναλύσεις, συνεδριάσεις κλπ), ανάγκες οι οποίες σήμερα αντιμετωπίζονται κυριολεκτικά στο «πόδι».
Η παραχώρηση του για χρήση στο σύλλογο μας πιστεύουμε ότι είναι στα πλαίσια της αποστολής του Δήμου να ενισχύει τους κοινωνικούς, κοινωφελείς, μη κερδοσκοπικούς φορείς, και ταυτόχρονα όχι μόνο δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα, αλλά συμβάλει στην ισότιμη αντιμετώπιση  των αθλητικών συλλόγων από την δημοτική διοίκηση, απομακρύνει σκέψεις ότι υπάρχει προνομιακή μεταχείριση κάποιων παραγόντων-ομάδων.
 Πιστεύουμε ότι το θέμα μπορεί και πρέπει να λυθεί εύκολα και έγκαιρα  χωρίς νέες και ευρύτερες συζητήσεις και χωρίς να περάσουμε το χειμώνα στους διαδρόμους και στο κρύο. Καθώς δεν γνωρίζουμε τους λόγους της καθυστέρησης, αναμένουμε άμεσα την απάντηση της δημοτικής διοίκησης.
Καβάλα 14/12/2021
Γραφείο Τύπου των ΠΑΝΘΗΡΩΝ

0 Comentarios