Γιώργος Ατακτίδης : Ευχαριστώ τις παίκτριες, τους συνεργάτες μου.....

Δήλωση του προπονητή της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου , Γιώργου Ατακτίδη : 
"Ύστερα από δύο εβδομάδες που δεν είχαμε αγώνα , προσπαθήσαμε να κρατήσουμε σε αυτό το διάστημα το ρυθμό μας και να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας . Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών και τη διάθεση που δείχνουν , σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο και προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να δείχνουμε μεγαλύτερη βελτίωση .
 Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω , εκτός από τις αθλήτριες μου , που βάζουν στην άκρη τα όποια προβλήματα υπάρχουν και προσπαθούν , τους δυο συνεργάτες μου , Σταμολάμπρο Γιώργο και Μηλιαρά Γιώργο , που καθημερινά συζητάμε για την καλύτερη αγωνιστική εικόνα  της ομάδας και φυσικά δυο ανθρώπους , που χάρη σε αυτούς το τμήμα λειτουργεί και συνεχίζουμε την προσπάθεια .
Τον Χρήστο Σπανό που είναι καθημερινά δίπλα μας  στις προπονήσεις και δε μας λείπει τίποτα και φυσικά τον κύριο Νάστο Γιάννη ο οποίος τρέχει 24 ώρες το 24ωρο για την ομαλή λειτουργία του τμήματος και βρίσκει λύσεις  και τρόπους για να μπορέσει η ομάδα στο τέλος της χρονιάς να πετύχει τον στόχο της .
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Φαρμάκη  Γιώργο που ήταν ο γυμναστής της ομάδας μέχρι τώρα για την πολύτιμη συνεργασία του και το δύσκολο έργο που είχε και να του ευχηθώ καλή επιτυχία σε ότι κάνει. "

0 Comentarios