Τάσος Μαυροκεφαλίδης : Πληρώσαμε το νωθρό - κακό ξεκίνημαΣε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια για τη φετινή σεζόν του Μακεδονικού στον 4ο όμιλο της Β' Εθνικής μπάσκετ , η ομάδα δεν μπόρεσε να μπει στο ρυθμό του αγώνα από τα πρώτα λεπτά και ο Αίας Ευόσμου κατάφερε να πάρει μεγάλη διαφορά , άνω των 20 πόντων . 

Μια διαφορά που κράτησε , πάνω κάτω έως το τέλος όπου και τον βρήκε νικητή με διαφορά 17 πόντων (77-60) παρά του ότι ο Μακεδονικός κατάφερε να μειώσει στο 2ο ημίχρονο στους 10 πόντους . 

Ο Βοηθός Προπονητής του Σάββα Ντολόπουλου , Τάσος Μαυροκεφαλίδης δήλωσε : 

Πληρώσαμε το νωθρό - κακό ξεκίνημα μας με αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο να είμαστε πολύ πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια έβγαλαν πολλή ενέργεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια γι' αυτό , αλλά δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω καθώς η ομάδα του Αία ήταν καλύτερη και άξιζε την νίκη. 

Εμείς συνεχίζουμε , θα δούμε τα λάθη μας , θα προσπαθήσουμε μέσα από την προπόνηση να βελτιώσουμε κομμάτια του παιχνιδιού μας και να εμφανιστούμε καλύτεροι στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

0 Comentarios