Ευχαριστήρια επιστολή σε ΑΣ ΑΡΗΣ από τους Μαχητές Πειραματικό Όλοι γνωρίζουμε την ιστορία του Άρη αλλά και το αθλητικό ήθος που διέπει τους αθλητές αλλά και τη διοίκηση του συλλόγου . Έτσι οι διοίκηση του Άρη από την πρώτη στιγμή , όπως αναφέρει και η ευχαριστήρια επιστολή , κατανόησε το πρόβλημα του αντίπαλου συλλόγου, των Μαχητών Πειραματικό  και ανέβαλε όσο ήταν δυνατόν να αναβληθεί τοΝ μεταξύ τους αγώνα πρωταθλήματος εφήβων,  για την Τετάρτη 24/11. 

Η ευχαριστήρια επιστολή του συλλόγου των Μαχητών Πειραματικό :

Το εφηβικό μας τμήμα, όπως και πολλά  αγωνιστικά τμήματα άλλων ομάδων, ταλαιπωρείται τις τελευταίες 2 εβδομάδες από κρούσματα της COVID-19. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε 4 κρούσματα και αυτήν άλλα 3. Όποια ομάδα έχει βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση καταλαβαίνει τις δυσκολίες σε ψυχολογικό αλλά και αγωνιστικό επίπεδο.

Το παιχνίδι του εφηβικού μας τμήματος της προηγούμενης εβδομάδας με την ΧΑΝΘ αναβλήθηκε λόγω ικανοποίησης των όρων του πρωτοκόλλου που έχει θεσπιστεί με τις 4 απουσίες. Αυτής της εβδομάδας δεν μπορούσε να αναβληθεί γιατί είχαμε μόνο 3 κρούσματα και οι υπόλοιποι 4 αθλητές μας έβγαιναν εκτός καραντίνας την ημέρα του αγώνα. Με γνώμονα τη λογική οι 4 αθλητές δεν μπορούν και δεν πρέπει , για υγειονομικούς λόγους, να αγωνιστούν. Σύμφωνα όμως με τη λογική του πρωτοκόλλου που έχει θεσπιστεί, την όποια και σεβόμαστε, το παιχνίδι θα έπρεπε να διεξαχθεί κανονικά.

Το παιχνίδι τελικά δεν διεξήχθη. Δεν διεξήχθη γιατί η αντίπαλη ομάδα του ΑΣ ΑΡΗΣ κατανόησε από την πρώτη στιγμή το πρόβλημα και  δεν θέλησε να πάρει μια εύκολη αλλά κάλπικη νίκη. Θα μπορούσε πολύ εύκολα να κρυφτεί πίσω από νόμους και να ζητάει έγγραφα και αποδεικτικά, όπως κάποιοι άλλοι έκαναν εκτεταμένα και επανειλημμένα. Για αυτό το λόγο θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε δημόσια για το φίλαθλο πνεύμα που επέδειξαν και  τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

0 Comentarios