Μακεδονικός : Barbeque συσπείρωσης

 


Με τον… καλύτερο τρόπο αξιοποίησε το ρεπό της η ομάδα μπάσκετ του Μακεδονικού, διοργανώνοντας barbecue party στις εγκαταστάσεις του συλλόγου με στόχο τη συσπείρωση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Μετά το 2/2 στην έναρξη της σεζόν, ο Μακεδονικός πορεύεται με αισιοδοξία στον 4ο όμιλο της Β’ Εθνικής, συνεχίζοντας τη σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά.

Το πρόγραμμα για τους παίκτες του Σάββα Ντολόπουλου αυτό το Σαββατοκύριακο περιελάμβανε το πρώτο εκ των δύο ρεπό του πρώτου γύρου. Δεδομένου ότι το επόμενο ρεπό έρχεται στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου και ακολουθεί ένα πρόγραμμα συνεχόμενων αγώνων, η συσπείρωση είναι αναγκαία για τους «πρασίνους», που απόλαυσαν ένα barbecue party το μεσημέρι του Σαββάτου (30/10).

Με τον Γενικό Αρχηγό, κ. Θοδωρή Λυχριδά, σε ρόλο ψήστη, με πολλή διάθεση, πολλή μουσική, πολύ και καλό φαγητό, όλοι απόλαυσαν την εκδήλωση και γέμισαν μπαταρίες (και θερμίδες) ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Μοναδικοί απόντες οι δύο στρατιώτες της ομάδας, Νίκος Αζίζης και Γιάννης Κομμάτας, που απασχολούνταν στο πλαίσιο της θητείας τους.


0 Comentarios