Νίκη για τους Μαχητές Πειραματικό με πρώτη συμμετοχή Χάρη Μισαηλίδη -Φωτορεπορτάζ-Φύλλο ΑγώναΜε νίκη συνέχισε η ομάδα του ανδρικού τμήματος των Μαχητών Πειραματικό στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ του 4ου ομίλου , της Β Εθνικής .
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη , μιας και η περιοχή του ΔΑΚ Πεύκων παρουσίασε ηλεκτρικό πρόβλημα , το οποίο αναμένεται να αποκατασταθεί τις επόμενες ημέρες .
Για να επανέλθουμε στα του αγώνα , η ομάδα των Μαχητών Πειραματικό ήταν σαφώς ανώτερη σε όλο το διάστημα και πήρε διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο , την οποία και διεύρυνε κατά τη διάρκεια .
Στα θετικά του αγώνα η συμμετοχή του έφηβου  Χάρη Μισαηλίδη , ο οποίος συμμετείχε  για πρώτη φορά σε αγώνα της Β Εθνικής και ο οποίος σκόραρε τους τρεις πρώτους του πόντους ( Τρίποντο) με τα χρώματα των Πεύκων.
Στόχος άλλωστε των διοικούντων του συλλόγου είναι η σταδιακή προσαρμογή των παιδιών που προέρχονται από τις ακαδημίες στο ανδρικό τμήμα .
Σε αυτόν τον σχεδιασμό βάση αποτελεί και η σταδιακή και κάθε χρόνο αυξανόμενη ροή νέων παιδιών στις ακαδημίες .
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα των Μαχητών Πειραματικό δεν αγωνίζεται , λόγω ρεπό.
Την πρώτη Κυριακή του Νοέμβρη ο Γιάννης Χατζούλης με την ομάδα του φιλοξενείται από την ομάδα της ΜΕΝΤ .
Σε αυτό το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί για την επάνοδο στη φυσική έδρα της ομάδας , όλοι εύχονται να έχει αποκατασταθεί η βλάβη και οι Μαχητές Πειραματικό να αγωνιστούν με αντίπαλο τον Ερμή Λαγκαδά στο ΔΑΚ Πεύκων.
Το φύλλο αγώνα του αγώνα με την Αρετσού:

 Μαχητές Πειραματικό Πεύκων-ΑΟ Αρετσού Καλαμαριάς 82-57

Διαιτητές: Τσιρτσιμάλης-Κοϊμτζόγλου-Τσάνταλη

Δεκάλεπτα: 19-10, 41-22, 63-40, 82-57

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων (Χατζούλης- Μιχαηλίδης): Γεωργίου 20(3), Μισαηλίδης 3(1), Πετράκης 12(4), Νότης 10, Καραγιώργος 7(2), Παπασάβογλου 7(1), Βαϊντερλής 2, Κουτσοκώστας 4, Κόνσουλας 17(3), Μπάδης.

ΑΟ Αρετσού Καλαμαριάς (Πετρόπουλος): Φλιώνης 7(1), Βαρύτης 8(2), Κολοκοτρώνης, Κυφωνίδης 15, Παπανικολάου, Παπαδόπουλος, Καπώνης 8, Βάνης 15, Ντίαθ 4, Σαμαράς.0 Comentarios