Εισιτήρια διαρκείας 2021-2022 του Α.Σ.Μακεδονικού, με πολλές εκπτώσεις και προνόμια μέσω του «Mak Family»


Ο Α.Σ.Μακεδονικός σας ενημερώνει ότι είναι διαθέσιμες οι κάρτες διαρκείας της τρέχουσας σεζόν 2021-2022, για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, οι οποίες και διατίθενται από τα γραφεία του συλλόγου μας, στην περιφερειακή οδό στον κόμβο Ευκαρπίας καθημερινά από τις 10.00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ.

Από την φετινή χρονιά οι κάρτα διαρκείας μετατρέπεται και σε προνομιακή κάρτα καθώς με την αγορά της επωφελούνται όλοι στην οικογένεια του κάθε κατόχου μπαίνοντας αυτόματα και στην νέα υπηρεσία ”Mak Family” του συλλόγου η οποία προσφέρει  μία σειρά εκπτώσεων σε καταστήματα και επιχειρήσεις που συνεργάζονται με τον Μακεδονικό.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ αλλά και μέσω της γραμματείας του Μακεδονικού.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τις εκπτώσεις και τα καταστήματα -επιχειρήσεις που συνεργάζεται ο Μακεδονικός, πατήστε εδώ.

Η τιμή της κάρτας διαρκείας  για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 είναι στα 20 ευρώ για τα μέλη της ακαδημίας μας και 40 ευρώ για τα μη μέλη.

Με την κάρτα διαρκείας εκτός από τις προνομιακές εκπτώσεις που μπορείτε να κερδίσετε μέσω του ”Μak Family” μπορείτε να παρακολουθήσετε:

  • Όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.
  • Όλους τους εντός έδρας αγώνες Κυπέλλου Ερασιτεχνών ποδοσφαίρου.
  • Όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος Β’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ.
  • Όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος βόλεϊ Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών
  • Όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος βόλεϊ Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας γυναικών

0 Comentarios