Μεγάλη μεταγραφή του αθλητή των Πεύκων Σπρίντζιου σε ομάδα της Α1| Ανακοίνωση του συλλόγου


Η μεγάλος σύλλογος των Πεύκων , Μαχητές Πειραματικό , ανακοινώνουν και θα ανακοινώνουν στο εξής πολλές ευχάριστες ειδήσεις και ανακοινώσεις για τα παιδιά που συμμετέχουν στο αναπτυξιακό τους πρόγραμμα. 

Είναι η σειρά του Μιχάλη Σπρίντζιου , ο οποίος πλέον ξεφεύγει από τα ερασιτεχνικά πρότυπα και περνάει στο επαγγελματικό επίπεδο αφού πλέον ολοκλήρωσε το αναπτυξιακό πρόγραμμα των Μαχητών Πειραματικό .

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Η Διοίκηση της ομάδας των Μαχητών Πειραματικό Πεύκων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του αθλητή της Μιχάλη Σπρίντζιου σε ομάδα της Α1 και συγκεκριμένα στη δευτεραθλήτρια του περσινού πρωταθλήματος ομάδας της ΚΑΕ Λαυρίου.

Είναι μεγάλη μας χαρά να βλέπουμε ένα αθλητή που ξεκίνησε σε μικρή ηλικία στο σωματείο μας να προοδεύει, να πρωταγωνιστεί στα κλιμάκια της ΕΚΑΣΘ και της ΕΟΚ, να πρωταγωνιστεί με τα αγωνιστικά μας τμήματα, να συμμετέχει σε αγώνα ανδρικού πρωταθλήματος Β Εθνικής σε ηλικία μόλις 15 ετών, να καλείται στην Εθνική ομάδα Παίδων και πλέον να μεταγράφεται σε ένα επαγγελματικό σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του.

Το αναπτυξιακό μας πρόγραμμα έχει ακριβώς αυτό το στόχο. Να δίνει χώρο σε παιδιά με ταλέντο να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους , να πάρουν αγωνιστική συμμετοχή σε Εθνικές κατηγορίες και μετά να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Χαιρόμαστε πολύ για τον Μιχάλη και περιμένουμε και τις επόμενες φουρνιές που έρχονται να έχουν την ίδια εξέλιξη.


Οι γονείς του Μιχάλη και ο Μιχάλης ήθελαν να κάνουν και αυτοί μια δήλωση:

Μιχάλης Σπρίντζιος: ¨Θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά όλη την οικογένεια των ΜΑΧΗΤΩΝ. Ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας κύριο Απόστολο Συμεωνίδη αλλά και τους προπονητές μου Νίκο Χασόπουλο, Ευριπίδη Μελετιάδη, Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, Γιάννη Χατζούλη, Ιωάννη Μπιτζάνη και Παναγιώτη Βρογγιστινό που ήταν δίπλα μου σε κάθε επιτυχία, αποτυχία , τραυματισμό ή δυσκολία. Εύχομαι η ομάδα των Πεύκων να συνεχίσει το έργο της και να διεκδικήσει τη θέση που της αρμόζει στον μπασκετικό χώρο.

Σάκης Σπριντζιος-Άννα Φουντάρα:  Ευχαριστούμε ολόψυχα την ομάδα των Μαχητών που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τον Μιχάλη και τον στήριξε σε όλη την πορεία του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ευχαριστούμε όλη τη Διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του σωματείου κύριο Απόστολο Συμεωνίδη. Ευχαριστούμε όλους τους προπονητές  Ευριπίδη Μελετιάδη, Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, Γιάννη Χατζούλη, Ιωάννη Μπιτζάνη ,Παναγιώτη Βρογγιστινό και ιδιαίτερα τον Νίκο Χασόπουλο, που βοήθησαν στην εξέλιξη του παιδιού μας και ήταν στο πλευρό του και στις εύκολες και στις δύσκολες στιγμές. Τέλος ευχαριστούμε την ομάδα της ΚΑΕ Λαυρίου που πίστεψε στον Μιχάλη και του δίνει την ευκαιρία να πετύχει τους στόχους του.


0 Comentarios