Ο σύλλογος των Μαχητών Πειραματικό Πεύκων ψωνίζει από το Pockee Mart


Ο σύλλογος των Μαχητών Πειραματικό Πεύκων ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με το διαδικτυακό σούπερ μάρκετ Pockee Mart για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, 


PockeeMart, ΟΛΑ τα είδη σούπερ μάρκετ στην πόρτα σου, σε 1 ώρα!

Το www.pockeemart.gr είναι το ΝΕΟ online σούπερ μάρκετ της Θεσσαλονίκης, που υπόσχεται να μετατρέψει τα ψώνια του σούπερ μάρκετ σε μια  γρήγορη και ξεκούραση online εμπειρία. Μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων, εφάμιλλη ενός μεγάλου σούπερ μάρκετ, καθώς και με την άμεση εξυπηρέτηση από τους ανθρώπους του PockeeMart, ο πελάτης μπορεί να καλύψει τις καθημερινές και εβδομαδιαίες ανάγκες του σε είδη σούπερ μάρκετ.

Το PockeeMart κατατάσσεται στο σύγχρονο μοντέλο των ‘dark’ stores με ιδιόκτητο στόλο διανομέων, τα οποία δεν είναι επισκέψιμα από πελάτες, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα άμεσης εξυπηρέτησης online παραγγελιών με απόλυτη ακρίβεια και ταχύτητα. 

Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν στο www.pockeemart.gr μια ποικιλία σε τυποποιημένα τρόφιμα, κατεψυγμένα προϊόντα, προϊόντα προσωπικής και οικιακής φροντίδας, βρεφικά είδη και φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Μέσα από το www.pockeemart.gr, ο καταναλωτής μπορεί να ολοκληρώσει την παραγγελία του σε μόλις λίγα λεπτά και να επιλέξει τον τρόπο πληρωμής και το διάστημα παραλαβής της παραγγελίας του στην διεύθυνση που επιθυμεί. 

Τι κάνει το www.pockeemart.gr να ξεχωρίζει;

· Παράδοση αυθημερόν, ακόμα και σε διάστημα μιας ώρας από τη στιγμή της παραγγελίας.

· Δυνατότητα παραγγελίας από 25€, με κόστος παράδοσης μόλις 1€. Για παραγγελίες από 40€ και άνω, η παράδοση γίνεται δωρεάν.

· Παραδόσεις καθημερινά από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 09.00 έως τις 21.00.

· Άψογη κατάσταση προϊόντων κατά την παράδοση, καθώς συσκευάζονται και μεταφέρονται κάτω από ιδανικές συνθήκες και χωρίς ελλείψεις προϊόντων.

· Προσφορές που ανανεώνονται συνεχώς, σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

· Αποκλειστικά προνόμια μέσω του Προγράμματος Επιβράβευσης Pockee με cashback κουπόνια και πόντους επιβράβευσης από κάθε αγορά μέσω του www.pockeemart.gr

Το www.pockeemart.gr εξυπηρετεί παραδόσεις στις γειτονιές της Κεντρικής και Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να επεκτείνει τη δραστηριότητά του σε όλη την Θεσσαλονίκη. 

Ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να κάνει την παραγγελία του είτε μέσα από το www.pockeemart.gr είτε μέσα από τη mobile εφαρμογή POCKEE (διαθέσιμη για Android και iOS).0 Comentarios