Η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου εμπιστεύεται τα συστήματα ασφαλείας της FORCE


 

Ο σύλλογος της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου και το γυναικείο τμήμα μπάσκετ ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία συστημάτων ασφαλείας FORCE για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

H εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 1984 και διατηρεί την έδρα της στην Θεσσαλονίκη. Διακινώντας στην αγορά και εγκαθιστώντας τα καλύτερα συστήματα ασφαλείας, φροντίζει πάντα να ικανοποιεί τις μεταβαλλόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, οι οποίες επεκτείνονται και στο χώρο της τεχνικής υποστήριξης.

Ξεκίνησε ως ατομική επιχείρηση, η επιτυχία της, όμως, μας ώθησε στη δημιουργία  υποκαταστήματος στην Αθήνα. Επιθυμώντας την ποιοτική αναβάθμιση της ασφάλειας και της προστασίας, συμμετείχαμε στην ίδρυση της εταιρείας ΔΡΑΣΙΣ SECURITY GROUP για την λήψη σημάτων συναγερμού, της οποίας μέχρι σήμερα είμαστε μέτοχος.

Από το 2003 μετέφερε την έδρα της στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, συνολικής έκτασης 1500τ.μ. στη Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και το υποκατάστημα Αθηνών στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 750τ.μ. στο Αιγάλεω Αττικής

Πλέον, αποτελεί έναν σύγχρονο και διαρκώς εξελισσόμενο όμιλο εταιρειών και έχει εντάξει στο δυναμικό της και τις εταιρίες DBS Security Products και FS GPS

Φιλοσοφία 

Η Force φροντίζει πάντοτε για την παροχή προϊόντων:

– άρτιας ποιότητας

– τελευταίας τεχνολογίας

– εύκολης χρήσης

Βασική προτεραιότητα για εμάς είναι η ασφάλεια των πελατών της.

Έτσι, η εταιρεία θεμελιώνει μαζί τους σχέσεις εμπιστοσύνης, ειλικρίνειας και σεβασμού, στοχεύει στη συνεχή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της, διατηρώντας εξισορροπημένη τη  σχέση «τιμή – ποιότητα», και επιδιώκει διαρκώς την εξέλιξη. Ακόμη, εξασφαλίζει άνετο, λειτουργικό και ασφαλές περιβάλλον εργασίας για τους ανθρώπους που εργάζονται στις εγκαταστάσεις της, βασισμένο στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Για το τέλος αφήνουμε το πιο σημαντικό: η Force και το ανθρώπινο δυναμικό της δίνει έμφαση στην κοινωνία, παρέχοντας ποιοτικές λύσεις στο καταναλωτικό κοινό και ένα αξιόπιστο και πλήρες after sales πακέτο υπηρεσιών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
2310 805 180
Hλέκτρας 5, Τ.Κ.: 55134, Καλαμαριά
info@force.gr

0 Comentarios