Η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου κινείται με ηλεκτροκίνητα οχήματα από την ESF


 

Ο σύλλογος της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου και το γυναικείο τμήμα μπάσκετ , ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία  FΟRCE , για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η FΟRCE ιδρύθηκε το 1984 και αποτελεί έναν δυναμικό όμιλο εταιριών με προσανατολισμό σε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας, που ξεκινούν από την: 

• μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη προηγμένων συστημάτων ασφαλείας (CCTV, access control, fire alarm, IP TV κ.α.)

• την εισαγωγή ξενοδοχειακού εξοπλισμού ελέγχου πρόσβασης, 

• αυτοματισμού και απομακρυσμένης διαχείρισης κτιρίων (smart home),

• την εμπορία ψηφιακών συστημάτων και δορυφορικών συστημάτων εντοπισμού GPS

και πρόσφατα 

• την διάθεση και τεχνική υποστήριξη ηλεκτροκίνητων ποδηλάτων, scooter και αυτοκινήτων.

Mε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.500 τ.μ. στην Καλαμαριά, υποκατάστημα στην Αθήνα και ένα κέντρο διανομής στην Επανομή Θεσσαλονίκης, η FORCE μέσω της ESF και της E-RIDE δημιουργεί ένα αξιόπιστο επιχειρηματικό μοντέλο για την διάθεση και υποστήριξη ηλεκτρικών οχημάτων, παρουσιάζοντας την πλέον ολοκληρωμένη σειρά μοντέλων που καλύπτουν καθημερινές καθώς και επαγγελματικές ανάγκες μετακίνησης, με σχεδόν μηδενικό  ενεργειακό κόστος και ελάχιστη συντήρηση.

Η FORCE βλέποντας σταθερά μπροστά, επενδύει σε καινοτόμες λύσεις, εκπαιδεύει εντατικά το προσωπικό της και ενημερώνεται σε καθημερινή βάση για τις νέες τεχνολογίες προκειμένου όχι απλά να είναι έτοιμη να υποδεχτεί τις εξελίξεις της ηλεκτροκίνησης, αλλά να συμβάλει έμπρακτα στην μορφή που θα έχει η μετακίνησή μας στο μέλλον.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ηλέκτρας 5, Τ.Κ.: 55134, Καλαμαριά

Τηλ: 2310-805180 και 2310-805181

Κινητό: 6948880425

Fax: 2310-805387

e-mail: info@esforce.gr


0 Comentarios