Το ΟΡΟΣΗΜΟ της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου

 
Το γυναικείο τμήμα της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία Orosimo SA για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.


Η Orosimo SA ιδρύθηκε το 1992 και έχει παρουσία σε Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία, ΠΓΔΜ και Αλβανία. Η κύρια ενασχόληση της εταιρείας είναι η ανάληψη έργων ERP, CRM και WMS. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία σε πληροφοριακά συστήματα καθώς και λύσεις υποδομής και μπορούμε να παρέχουμε λύσεις με το κλειδί στο χέρι.

Με γνώμονα την ανάπτυξη των συνεργατών μας, είμαστε πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας προσφέροντας λύσεις που αντιμετωπίζουν το ανταγωνιστικό τοπίο της αγοράς και λύσεις που έχουν παρατείνει τους κύκλους ζωής.

Οι αρχές μας στο Orosimo Software είναι η καρδιά της κουλτούρας εξυπηρέτησης επεξεργασίας δοκιμίων της εταιρείας μας και οδηγούν την καθημερινή μας επιχείρηση. Αυτό σημαίνει ότι εργαζόμαστε σκληρότερα για να ικανοποιήσουμε την επιτυχία για τους πελάτες μας.

Η εταιρεία έχει τα κεντρικά της γραφεία στη Θεσσαλονίκη ένα γραφείο στην Αθήνα και μια θυγατρική εταιρεία στη Ρουμανία για να καλύψει την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : Παπαναστασίου 7 και Αδ.Κοραή

55132A, Καλαμαριά

Τηλέφωνο : +30 2310 805205

Fax: +30 2310 805209


0 Comentarios