Αναγέννηση Νέου Ρυσίου : Χορηγική συνεργασία με την εταιρεία επίπλων "Γκούμας"


 

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου ανακοινώνει τη χορηγική συνεργασία με την εταιρεία επίπλων «Γκούμας» για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η εταιρεία επίπλων Γκούμας, από τους κορυφαίους κατασκευαστές επίπλων για το σπίτι, δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το 1965, έχει περάσει επιτυχώς στη δεύτερη γενιά επίπλων και με το εξειδικευμένο προσωπικό, τα μηχανήματα και την τεχνογνωσία που διαθέτει μπορεί να καλύψει την κάθε ανάγκη του εκάστοτε πελάτη σε διαστάσεις, χρωματισμούς αλλά και ειδικές κατασκευές.

Σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε πελάτη προτείνεται ο συνδυασμός προϊόντων ξύλου, μετάλλου, υφάσματος για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εξειδικευμένοι διακοσμητές εσωτερικού χώρου βρίσκονται εκεί για εσάς, για να σας προτείνουν ιδέες και λύσεις για το δικό σας ιδανικό σπίτι, το οποίο θα επιπλώσετε με στυλ και άποψη.

Τα έπιπλα της εταιρείας  δεν είναι απλά Ελληνικής κατασκευής, είναι φτιαγμένα από τους ίδιους, με μεράκι και αγάπη στο εργοστάσιό μας.

Έχοντας τον πλήρη έλεγχο της κατασκευαστικής διαδικασίας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσουν όποιο σχέδιο μπορεί να έχετε φανταστεί.


Εγγύηση

σε όλα τα έπιπλα

Φροντίδα

μετά την πώληση

Παράδοση

σε όλη την Ελλάδα

Επικοινωνία

Έκθεση: 16° χλμ. Ε.Ο Θεσσαλονίκης - Μουδανιών 

Τηλέφωνα: 23920 71664, 23920 71664


Εργοστάσιο: 14° χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου 

Τηλέφωνα : 2310 461623, 2310 461623


0 Comentarios