Μεγάλος χορηγός του Α.Σ.Μακεδονικού με τα ενεχυροδανειστήρια Δημήτρη Ιατρού

Ο Α.Σ.Μακεδονικός βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τα επώνυμα ενεχυροδανειστήρια του Δημήτρη Ιατρού τα οποία βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Τα ενεχυροδανειστήρια Ιατρού ξεκίνησαν την δραστηριότητα του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το 1974 και είναι από τους πρώτους στο χώρο που λειτουργεί με επίσημη κρατική άδεια .

Τα Δεκάδες χιλιάδες συμβόλαια ενεχυρίασης αποτελούν από μονά τους εγγύηση και δείχνουν την εμπιστοσύνη της αγοράς στο πρόσωπο τους.

Τα τριάντα και πλέον χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης, επιτρέπουν να εγγυούνται για μια αξιόπιστη συναλλαγή με τον πελάτη με το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος προς αυτόν.

Σε ένα άνετο και ασφαλή χώρο , με απολυτή εχεμύθεια και διακριτικότητα , μπορείτε να βγείτε από μια περιστασιακά δύσκολη θέση , αποκτώντας άμεσα και γρήγορα μετρητά.

Η τιμή του χρυσού τις εποχές αυτές  έχει εκτιναχθεί στα ύψη.

Είναι  ευκαιρία λοιπόν να τα επισκεφθείτε καθώς σας δίνεται η δυνατότητα είτε να πουλήσετε είτε να ενεχυριάσετε ,κοσμήματα , χρυσαφικά , ασημικά, χρυσές λίρες ,νομίσματα, διαμάντια.

Τα ενεχυροδανειστήρια Ιατρού βρίσκονται

Τσιμισκή 31 (Στοά), Στάση Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη, Τηλ. 2310-235-855, Κιν. 6977260142
Εγνατία 84, Στάση Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη, Τηλ. 2310-230-303, Κιν. 6977260142
Ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη των ενεχυροδανειστηρίων Δημήτρη Ιατρού για την έμπρακτη στήριξή του για άλλη μία χρονιά η οποία μας βοηθά τον σύλλογο για την περαιτέρω ανάπτυξη του τμήματος μπάσκετ.

0 Comentarios