Επιτυχιμένη έναρξη της Ελπις Αμπελοκήπων BC Academy και συνέχεια των εγγραφών

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πιστή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ξεκίνησαν και φέτος τα τμήματα της ακαδημίας Μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών, την αθλητική και ηθική διαπαιδαγώγηση και τα γυμναστήρια γέμισαν με χαρούμενες παιδικές φωνές και μικρούς αθλητές γεμάτους όρεξη και ενθουσιασμό.

Η προσέλευση των παλαιών και νέων αθλητών ήταν μεγάλη ενώ στόχος αποτελεί οι αθλητές της Ελπίδας να στελεχώσουν αργότερα την παιδική, την εφηβική και την ανδρική ομάδα.

Η Ελπίς Αμπελοκήπων BC Academy ενημερώνει πως συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία για νέους αθλητές/τριες (5 έως 17 ετών) περιόδου 2021-22. 
Η πρότυπη ακαδημία της Ελπίς Αμπελοκήπων BC Academy λειτουργεί κάτω απο ένα ενιαίο προπονητικό πρόγραμμα σε όλα της τα τμήματα από 6-18 ετών, με το άρτια καταρτισμένο προπονητικό επιτελείο.

Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη των ατομικών δεξιοτήτων μέσα απο την ομαδική προπόνηση και συνεργασία , για την ανάδειξη αρχικά σωστών αθλητών και εν συνεχεία πρωταθλητών που θα προωθηθούν στο χώρο του μπάσκετ. 

Για την προεγγραφή σας συμπληρώστε τη φόρμα στο παρακάτω link, και θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες: https://www.aselpis-admin.gr/ilektroniki_egrafi
ή τηλεφωνικά στο 6932132614. 

Με την προεγγραφή σας ΔΕΝ δεσμεύεστε σε τίποτα και ΔΕΝ πληρώνετε χρήματα! 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας! 

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΣ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!
ΕΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ!

Περισσότερα νέα για την Ακαδημία μας στο  Facebook: Ελπίς Αμπελοκήπων BC Academy & Instagram: elpisampelokiponbcacademy

0 Comentarios