Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου χρησιμοποιεί τα προϊόντα της KYANA


 

Η Αναγέννησης Νέου Ρυσίου ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία περιποίησης μαλλιών ΚΥΑΝΑ, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η KYANA , το πρώτο brand  αυτή τη στιγμή στο χώρο των επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών , θα βρίσκεται δίπλα στη φετινή προσπάθεια του γυναικείου τμήματος μπάσκετ , της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου . 

Η εταιρία ΚΥΑΝΑ HELLAS A.E. δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη από μία ομάδα 5 ανθρώπων με κοινό όραμα για μία καινοτόμο πρόταση στον χώρο των επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου.

Επιπλέον έχει δημιουργήσει τη δομή υποστήριξης των συνεργατών της, ώστε να είναι αρωγός στην εξέλιξη της τέχνης τους μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων σε συνεργασία με Έλληνες και ξένους εκπαιδευτές, καθώς και μέσω εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα, όπου παρουσιάζονται οι νέες τάσεις και τεχνικές στην τέχνη της κομμωτικής.

Η εταιρεία ΚΥΑΝΑ είναι μία ελληνική εταιρεία με προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία εξελίσσει σε επίπεδο συστατικών και εφαρμογής σύμφωνα με όσα επιτάσσει η αγορά, ενώ σπουδαία είναι και η συμβολή της στην υποστήριξη κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων, αθλητικών συλλόγων και περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων.

Θεωρώντας ότι η κομμωτική τέχνη αποτελεί μέσο έκφρασης συναισθημάτων και πεποιθήσεων και προσπαθώντας να την αναγάγει σε καλλιτεχνική δημιουργία, η ΚΥΑΝΑ έχει θέσει ως στόχο και έχει καταφέρει να εντάξει στο δυναμικό της όλα εκείνα τα προϊόντα που μπορούν να συμβάλλουν στην επίτευξη της παραπάνω φιλοδοξίας.

Με βλέμμα στραμμένο στους συνεργάτες κομμωτές και κομμώτριες και μετά από ενδελεχή έρευνα, η ΚΥΑΝΑ δημιουργεί συνεχώς καινούρια προϊόντα που να ικανοποιούν τις ανάγκες της αγοράς.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Έκθεση

KYANA CENTER

Μ. Μπότσαρη 118

Θεσσαλονίκη

T. +30.2310.905080

email: store@kyana.gr

0 Comentarios