Το CITY GATE HOTEL στο πλευρό της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου Ο σύλλογος της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με το CITY GATE HOTEL  , το οποίο θα είναι στο πλευρό της γυναικείας ομάδας μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.


ΤΟ CITY GATE HOTEL

Το City Gate Hotel είναι ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης


Tο City Gate Hotel Airport Thessaloniki βρίσκεται σε μικρή μόνο απόσταση από το Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία  της Θεσσαλονίκης, και λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της πόλης. Σε ελάχιστα χιλιόμετρα βρίσκονται μερικές απ’ τις πιο όμορφες ακτές της Χαλκιδικής και της Περαίας στην ίδια διαδρομή και η μοναστική πολιτεία του Αγίου Όρους. Επίσης έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε μόλις σε λίγα λεπτά τα εμπορικά κέντρα Cosmos και Apollonia, όπως επίσης και το εμπορικό σύμπλεγμα Ιkea, Leroy Merlin, Hondo’s center, Jumbo, καθώς και το Casino Hotel Hyatt.

Τα 24 δωμάτια (22 τ.μ), στα οποία συμπεριλαμβάνονται 2 junior σουίτες (24 τ.μ.), με μεγάλο μπαλκόνι και θέα την άνοδο και την κάθοδο των αεροσκαφών του αεροδρομίου Μακεδονία, ενώ τα υπόλοιπα διαθέτουν μπαλκόνια με θέα τα βουνά που περιτριγυρίζουν την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το City Gate Hotel σας μυεί σε ένα κόσμο χαλάρωσης και αναζωογόνησης, προβλέποντας κάθε σας επιθυμία. Για τις δραστηριότητές σας εκτός του ξενοδοχείου εμπιστευθείτε το εξειδικευμένο προσωπικό της υποδοχής, είτε πρόκειται για κρατήσεις σε εστιατόρια ή νυχτερινά μαγαζιά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εάν επιθυμείτε να επισκεφθείτε αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής ή να κάνετε κάποιες ημερήσιες εκδρομές π.χ. στην Χαλκιδική, τότε ρωτήστε , μιας και προσφέρει κάποιες ειδικές εκπτώσεις σε ξενοδοχεία του ομίλου .

Στο εστιατόριο fresh, σε μία Ελληνική γωνιά ξεκινά τι άλλο από το γεμάτο αρώματα και γεύσεις "Ελληνικό πρωϊνό" και η διαδρομή του συναντά και τελειώνει στον πλούσιο αμερικάνικο μπουφέ συνδυάζοντας την υπερβολή με την ποιότητα για κάθε απαιτητικό ουρανίσκο. Βέβαια δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει και το Intercontinental breakfast για εσάς που δεν σας περιορίζει ο χρόνος. Το πρωϊνό προσφέρεται καθημερινά από τις 07:00 έως τις 12:00 π.μ. Την άνοιξη και το καλοκαίρι το εστιατόριο λειτουργεί και στον κήπο του ξενοδοχείου.Το City Gate Hotel σας προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες και εγκαταστάσεις:

Εύκολη πρόσβαση στο αεροδρόμιο

Δωρεάν Wi Fi

24 ώρες Reception

POS

Δωρεάν Πάρκινγκ

Πρωινό

Lobby News Bar Cafe

My Corner – Tea Corner


Διεύθυνση – Επικοινωνία

Οδός Ανοίξεως (13 χλμ Θεσσαλονίκης-Περαίας), 57001 Θέρμη

Τηλέφωνο και Φαξ : +30 2310 463 620

Email : info@citygatehotel.gr

Επίσης μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας και από την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου 

https://citygatehotel.gr/


0 Comentarios