Από τον Άρη στον Μακεδονικό ο Γιώργος Γεωργάκης | Ανακοίνωση


 

Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Γιώργο Γεωργάκη.

Ο 30χρονος center (205εκ.) αποδέχτηκε την πρόταση του συλλόγου και προβαίνει σε μια μεταγραφή που προκαλεί αίσθηση, αφήνοντας τον Άρη για να φορέσει τα πράσινα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής!

Ο Γεωργάκης έμαθε μπάσκετ στην Ακαδημία του Βισάλτη Νιγρίτας και του Μαντουλίδη, για να γίνει επαγγελματίας το 2010, υπογράφοντας συμβόλαιο με την Κάβαλα. Μάλιστα, κατά το διάστημα εκείνο διετέλεσε σταθερό μέλος όλων των μικρών εθνικών ομάδων, από την Κ16 ως την Κ20, κερδίζοντας τρία μετάλλια σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο!

Το 2012 μετακόμισε στον Πειραιά και πανηγύρισε στο τέλος της σεζόν με τον Ολυμπιακό την κατάκτηση της Euro League!

Ακολούθησαν θητείες σε Τρίκαλα, ΚΑΟ Δράμας, Κόροιβο Αμαλιάδας, Δόξα Λευκάδας, Ηρακλή, Κολοσσό Ρόδου και Άρη!

Οι πλούσιες εμπειρίες του Γεωργάκη από το κορυφαίο επίπεδο τόσο του εγχώριου ελληνικού όσο και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αλλά φυσικά και οι απεριόριστες ικανότητες του, θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στο τεχνικό επιτελείο του coach Ντολόπουλου! Πρόκειται για μια κίνηση που θέτει πολύ ψηλά τον πήχη και αποτελεί αποδείξει των προθέσεων του Μακεδονικού να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Γιώργο στην οικογένεια της και του εύχεται μια σεζόν πλούσια σε υγεία και επιτυχίες!

0 Comentarios