Τα Φροντιστήρια Λάμπας αρωγός του γυναικείου τμήματος μπάσκετ της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου


Ο σύλλογος της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου και το γυναικείο τμήμα μπάσκετ , ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με τα Φροντιστήρια Λάμπας , για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Τα Φροντιστήρια Λάμπας λειτουργούν από το 2001 και πλέον έχουν επεκταθεί σε τρεις περιοχές της Θεσσαλονίκης, στο Νέο Ρύσιο, την Αγία Παρασκευή και τους Ταγαράδες.

Μετά από χρόνια επιτυχημένης πορείας στην εκπαίδευση συνεχίζουν την προσπάθειά ώστε να συμβάλουν ενεργά στην επίτευξη των στόχων των μαθητών.

Αυτά τα χρόνια κατάφεραν να δημιουργήσουν τρία πραγματικά σύγχρονα σπουδαστήρια με τις προϋποθέσεις εκείνες που κάθε χρόνο εξασφαλίζουν την επιτυχία στους μαθητές, καλύπτοντας τις ανάγκες για το Δημοτικό, το Γυμνάσιο, το Λύκειο και το ΕΠΑΛ.

Επίσης, προσφέρουν προγράμματα μαθημάτων εκμάθησης υπολογιστών για παιδιά, εφήβους και ενήλικες με αναγνωρισμένη πιστοποίηση γνώσεων στους υπολογιστές από τον ΕΟΠΠΕΠ, για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και την αγορά εργασίας.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Καθημερινά μαθήματα 2 διδακτικών ωρών για 5 ημέρες την εβδομάδα

Πτυχιούχοι παιδαγωγοί που επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια, αναλαμβάνουν τη μελέτη των μαθητών.

Πλήρης προετοιμασία για τα μαθήματα της επόμενης μέρας.

Στα τμήματα σχολικής μελέτης οι μαθητές:

Συστηματοποιούν το διάβασμά τους και μελετούν μεθοδικά

Αποκτούν αυτοπεποίθηση για συμμετοχή στην τάξη, λόγω της σωστής προετοιμασίας

Έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν προηγούμενα κενά

Μπορούν να αξιοποιήσουν τις απογευματινές ώρες, απαλλαγμένα από άγχος

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Στα φροντιστήρια Λάμπας λειτουργεί πρόγραμμα υποστήριξης και προετοιμασίας και για τις τρεις τάξεις του Γυμνασίου. Η διδασκαλία για τις τάξεις του Γυμνασίου αποσκοπεί στην αφομοίωση των απαιτούμενων γνώσεων στα Μαθηματικά, τη Φυσική, τα Νέα και τα Αρχαία Ελληνικά και την Ιστορία και διασφαλίζει την ομαλή μετάβαση από το Γυμνάσιο στο Λύκειο.

ΛΥΚΕΙΟ

Το Λύκειο ολοκληρώνει τη γενική εκπαίδευση των εφήβων και αποτελεί τη βαθμίδα που συνοδεύει την πιο εκρηκτική περίοδο της νιότης τους. Οι μαθητές, είναι πλέον νέοι με στόχους, απαιτήσεις, αντιρρήσεις, αμφιβολίες, ερωτηματικά και ανατρεπτικές απόψεις.

Οι νουθεσίες, οι υποδείξεις, και οι “δρόμοι της γνώσης” που προτείνουν οι δάσκαλοι, συνοδεύονται και από συμπαράσταση, κατανόηση και βοήθεια προς τους μαθητές. Τα μαθήματα στο Λύκειο χαρακτηρίζονται από ομαδικότητα και καινοτομίες, από προβληματισμούς και αμφισβητήσεις, αλλά και από αναγκαίους συμβιβασμούς για τα επόμενα άλματα της ζωής.


Πρόγραμμα μαθημάτων πληροφορικής

Τα  φροντιστήρια Λάμπας στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών τους δραστηριοτήτων, παρέχουν προγράμματα εκπαίδευσης στον τομέα της Πληροφορικής. Οι εκπαιδευόμενοι προετοιμάζονται για την Πιστοποίηση στη Γνώση Πληροφορικής ή Χειρισμού Η/Υ, αναγνωρισμένη  από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.  και αποδεκτή από τον Α.Σ.Ε.Π για πρόσληψη αλλά και κατάληψη θέσης στελεχών στο  Ελληνικό Δημόσιο. Επιπλέον, Δίνεται η δυνατότητα  στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Πληροφορική (6 ενότητες).


Μπορείτε να εγγραφείτε και on line από την Ιστοσελίδα : https://lampasedu.gr/


Επικοινωνία

E-mail : lampasedu@gmail.com

  • Νέο Ρύσιο, Κύπρου 7

Τηλέφωνο: 2392 113 980

  • Αγία Παρασκευή, Ειρήνης 9

Τηλέφωνο : 2396 020 303

  • Ταγαράδες, 25ης Μαρτίου 7

Τηλέφωνο : 2392 070 330

0 Comentarios