Σίμος Συρόπουλος : Η ακαδημία κοριτσιών του ΑΡΗ είναι κορυφαία στην πόλη

 


Ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος δήλώνει ο προπονητής μπάσκετ γυναικών του  ΑΡΗ .

Η δήλωση του Σίμου Συρόπουλου:

«Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που ανανεώθηκε η συνεργασία μας για τέταρτη χρονιά. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία των ανθρώπων της Διοικούσας Επιτροπής του Γυναικείου Μπάσκετ η οποία αποτελεί εγγύηση για τη σωστή λειτουργία της Ομάδας. Επίσης, η άριστη συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΑΣ κ. Λευτέρη Αρβανίτη και τον εκπρόσωπο του ΑΣ στο Γυναικείο Μπάσκετ του Συλλόγου κ. Αλέξανδρο Γκαντώνα, ήταν κίνητρο για να συνεχίσουμε την κοινή μας πορεία.

Για άλλη μια χρονιά η στόχευση όλων των τμημάτων του Γυναικείου Μπάσκετ του ΑΡΗ είναι ο πρωταθλητισμός με την ταυτόχρονη καλλιέργεια και ανάδειξη του ταλέντου των νεαρών αθλητριών μας. Παράλληλα συνεχίζεται η ανάπτυξη της Ακαδημίας των κοριτσιών “Aris Girls’ Basketball Academy”  που έχει καταστεί η κορυφαία τα τελευταία χρόνια στην πόλη.

Τέλος, γνωρίζοντας ότι οι φίλαθλοι του ΑΡΗ αγαπούν το μπάσκετ, τους θέλουμε κοντά μας για να εκπληρώσουμε ΜΑΖΙ τους στόχους που είχαμε βάλει από πέρυσι  αλλά δυστυχώς ο κορονοϊός δεν μας το επέτρεψε. Εμείς υποσχόμαστε ότι θα τους ανταμείψουμε με την προσπάθεια και την αγωνιστικότητά μας μέσα στο γήπεδο.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ στο ΠΑΛΑΙ!»


0 Comentarios