Η Τσαμπούρη Παναγιώτα παραμένει στον ΑΡΗ | Ανακοίνωση |Δήλωση


Ο ΑΣ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την προπονήτρια Τσαμπούρη Παναγιώτα για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.
Η Παναγιώτα θα είναι προπονήτρια των κορασίδων και παγκορασίδων .
Ο σύλλογος της εύχεται άλλη μια επιτυχία για τη φετινή χρονιά με υγεία.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΡΗ.

"Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω την Διοικούσα Επιτροπή του μπάσκετ γυναικών του ΑΣ ΑΡΗΣ και τον κόουτς Συρόπουλο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι τιμή και ευθύνη να ηγείσαι της Ακαδημίας κοριτσιών της μεγαλύτερης ομάδας μπάσκετ στην Ελλάδα. Ο ποιοτικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά  μέσα στο γήπεδο απ όλη την προπονητική ομάδα καθώς και η συμπαράσταση των γονέων που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους θεωρώ πως είναι το τρίπτυχο επιτυχίας πάνω στο οποίο συνεχίζουμε να λειτουργούμε και να «μεγαλώνουμε». 
Όσον αφορά τα αγωνιστικά αναπτυξιακά τμήματα, ο ΑΡΗΣ θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί μέσα από την εκμάθηση του basketball και την καλλιέργεια του χαρακτήρα των αθλητριών μας. Εύχομαι αυτό να συμβαίνει απρόσκοπτα με πολλές ώρες προπόνησης και αγώνων μέσα στο γήπεδο χωρίς παύσεις και διακοπές λόγω COVID, συνθήκες που πλήγωσαν όλους μας τα τελευταία δύο χρόνια.
Καλή Μπασκετική Χρονιά με ΥΓΕΙΑ και ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!!"

0 Comentarios