Η Στεφανία Λυκίδου θα αγωνίζεται στο γυναικείο τμήμα του ΑΡΗ |Ανακοίνωση | Δήλωση 

Ο ΑΣ ΑΡΗΣ και η Διοικούσα Επιτροπή του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του συλλόγου , παραμένει πιστή στο δόγμα που έχει χαράξει , ότι τα παιδιά των ακαδημιών και αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου έχουν προτεραιότητα και δουλεύονται έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του γυναικείου τμήματος .

Είμαστε λοιπόν  στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε  την ένταξη της  αθλήτριας Στεφανίας Λυκίδου στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου.

Η Στεφανία είναι γεννημένη το 2003 και με ύψος 1.69μ αγωνίζεται στις θέσεις των guard . Συμμετέχει στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου από το 2016 , με το τμήμα των παγκορασίδων.

Ο σύλλογος της εύχεται κάθε επιτυχία με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ 

  «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοικούσα επιτροπή του Άρη και τον coach Συρόπουλο, όπως και το υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο που δείχνουν την εμπιστοσύνη τους για μια ακόμη χρονιά.  Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο και θα προσπαθήσω να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της .Εύχομαι μια όμορφη χρόνια με υγεία!»


0 Comentarios