Στην ακαδημία του Μακεδονικού μαθαίνεις από τους καλύτερους


Ετοιμοπόλεμο για τη νέα σεζόν είναι το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας μπάσκετ του Μακεδονικού, που προσμένει επιτέλους να δουλέψει απρόσκοπτα σε μια πλήρη σεζόν και να θέσει τους μικρούς και μεγαλύτερους αθλητές στο δρόμο και την τροχιά του ευ αγωνίζεσθαι και του πρωταθλητισμού.

Το πενταμελές «πράσινο» επιτελείο συνδυάζει χρόνια εμπειρίας, γνώση, ικανότητα, ποιότητα, διάθεση και επαγγελματισμό. Πέντε σπουδαία πρόσωπα στον χώρο των Ακαδημιών είναι έτοιμα να προσφέρουν στα παιδιά όλα τα εφόδια για να γίνουν σταδιακά πρωταγωνιστές του αθλήματος.

Υπεύθυνος της Ακαδημίας και του Προπονητικού Προγράμματος παραμένει για τρίτη χρονιά ο Χρήστος Μαγκώτσιος, σημείο αναφοράς για την προσπάθεια του Μακεδονικού να ανεβάσει τον πήχη και να αλλάξει τα δεδομένα.

Ο πολύπειρος και σοφός προπονητής, έχει στο πλευρό του τρεις μετρ του είδους: τον Στράτο Καραμανώλη, σε θέση προπονητή των αγωνιστικών τμημάτων, τον Παναγιώτη Φωτιάδη, σε θέση προπονητή των προαγωνιστικών τμημάτων, καθώς και τον Κώστα Μπουτσιούκη, σε θέση προπονητή των αναπτυξιακών ηλικιών.

Το έργο των τεσσάρων ανδρών επικουρεί από ρόλο προπονήτριας εκγύμνασης και ενδυνάμωσης η Ιωάννα Θωμά, προκειμένου οι αθλητές να εξελίσσονται και σωματικά, εκτός από αγωνιστικά (τεχνικά-τακτικά).

Η παραπάνω πεντάδα συνθέτει ένα σύνολο με συσσωρευμένη εμπειρία και ποιότητα που σπάνια συναντά κανείς σε επίπεδο Ακαδημιών εντός της Θεσσαλονίκης. Τα αποτελέσματα θα φανούν σύντομα στο μυαλό και τα χέρια των αθλητών του Μακεδονικού και, φυσικά, στα παρκέ.

0 Comentarios