Ο Μακεδονικός δεν μπορούσε να είναι απών

 


Και αυτή τη φορά ο Μακεδονικός δεν ήταν απών . Πως θα μπορούσε άλλωστε ο σύλλογος που διακρίνεται για την ανθρωπιά και το αθλητικό του πνεύμα να λείπει από μια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης .

Ο Μακεδονικός για άλλη μια φορά γέμισε τις καρότσες με προϊόντα πρώτης ανάγκης και πήγε στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας και κάθε ζωντανό , στην Εύβοια .

Ο σύλλογος :

Η εθελοντική αποστολή του Μακεδονικού επέστρεψε αργά το βράδυ της Τρίτης (10/08) από τα χωριά της Βόρειας Εύβοιας, όπου είχε σπεύσει για να τροφοδοτήσει με τα απαραίτητα τους πληγέντες συμπολίτες μας και τα πυρόπληκτα ζωάκια της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, ο σύλλογος είχε κάνει ανοιχτό κάλεσμα προς κάθε εδιαφερόμενο και μετέτρεψε τη Δευτέρα (09/08) σε ημέρα συλλογής τροφίμων, φαρμάκων, ζωοτροφών και ειδών πρώτης ανάγκης στις εγκαταστάσεις του στον κόμβο Πολίχνης – Ευκαρπίας.

Η ανταπόκριση σας ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Παρακινούμενοι από το ύψιστο αίσθημα της αλληλεγγύης, αποδείξαμε όλες και όλοι μαζί για ακόμη μία φορά ότι καμιά και κανείς δεν είναι μόνος.

Ο Μακεδονικός συνέστησε εθελοντική ομάδα, τα πράγματα… ταξίδεψαν την Τρίτη στη Βόρεια Εύβοια και ξεφορτώθηκαν σε Μαντούδι και Μετόχι, ώστε να διαμοιραστούν περαιτέρω όπου υπάρχει ανάγκη.

Σας ευχαριστούμε. Η αλληλεγγύη είναι ο δρόμος!


0 Comentarios