Για 5 χρόνια ντύνει την Αναγέννηση Νέου ΡυσίουΗ CAP Sport μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στο χώρο ένδυσης αθλητικών ειδών θα είναι για τη φετινή αθλητική περίοδο και πάλι η εταιρεία που θα ντύσει το γυναικείο τμήμα της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου .

Η CAP ιδρύθηκε το 1993 στη Θεσσαλονίκη όπου εξακολουθεί να εδρεύει μέχρι και σήμερα. Έκτοτε, η εταιρία ασχολείται με τον σχεδιασμό και τη δημιουργία αθλητικού ρουχισμού και εξοπλισμού με πάθος και αγάπη. Στόχος, η διαρκής βελτίωση των προϊόντων και η κατασκευή καινοτόμων, ποιοτικών, αισθητικά ανώτερων και ανθεκτικών αγωνιστικών και προπονητικών ρούχων.

H CAP ντύνει εθνικές, επαγγελματικές και ερασιτεχνικές ομάδες, καθώς και μεμονωμένους αθλητές για να κάνουν αυτό που αγαπούν, να αγωνίζονται! Κατασκευάζει επαγγελματικά ενδύματα και αξεσουάρ μεγάλης γκάμας αθλημάτων όπως: μπάσκετ, ποδόσφαιρο, volleyball, handball, κωπηλασία, ενόργανη, ρυθμική γυμναστική, beach sports, running κ.α.


Παράλληλα, η εταιρία μας συνεργάζεται με ένα ευρύ δίκτυο λιανικού εμπορίου της Ελλάδος και της Ευρώπης, κατασκευάζοντας και διαθέτοντας αθλητικά ενδύματα ιδιωτικής ετικέτας σε πολλά σχέδια και υλικά κατασκευής.


Η CAP προσφέρει τις υπηρεσίες σχεδιασμού χωρίς οικονομική επιβάρυνση, παρέχοντας έτσι την δυνατότητα στους πελάτες μας να δημιουργήσουν τα δικά τους μοναδικά προϊόντα. Οι εκτυπώσεις γίνονται ψηφιακά, με στάμπα ή με κέντημα.

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ CAP Sport :

Μοναστηρίου 289 , είσοδος από Γεωργίου Σεφέρη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Τηλέφωνο : 2310 553 994

E-mail : nfo@capsport.gr

0 Comentarios