Γιώργος Ατακτίδης : Στόχος το ψηλότερο σκαλί
Ο προπονητής του γυναικείου τμήματος της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου προχώρησε σήμερα στην πρώτη του δήλωση , αναφέροντας το λόγο που δέχτηκε την πρόταση του συλλόγου αλλά και αποκάλυψε τους στόχους της ομάδας για τη φετινή περίοδο.

Διαβάστε τι δήλωσε ο coach Ατακτίδης : 

"Είμαι πολύ χαρούμενος όταν συνειδητοποιώ ότι η ομάδα , που πριν από λίγα χρόνια , έκανε την ευχάριστη έκπληξη στην Α1 κατηγορία, φτάνοντας μέχρι και τον τελικό του κυπέλλου, στρέφεται σε εμένα με στόχο να φτάσει και πάλι σε ψηλότερο σκαλί. Είναι τιμή για μένα να είμαι μέλος της προσπάθειας αυτής.

Η άψογη στάση των ανθρώπων της ομάδας προς το πρόσωπο μου, η κατανόηση ,η υποστήριξη και η φιλοσοφία τους παράλληλα με το πάθος που δείχνουν για να χτιστεί μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα, έκαναν την απάντηση μου όταν μου τέθηκε το ερώτημα για συνεργασία εύκολη.

Η ομάδα καλείται να πρωταγωνιστήσει και για αυτό καταβάλουμε μέγιστες προσπάθειες και δουλειά από όλους που είναι στην ομάδα, ώστε να είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα κατά την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας που δημιουργείται είναι τέτοιας ποιότητας που πιστεύω ότι θα φτάσουμε στον στόχο μας, πάντα βέβαια και με την βοήθεια της τύχης που θα μας κρατήσει μακριά από τραυματισμούς και άλλα δυσάρεστα αποτελέσματα.

Εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους!"0 Comentarios