Μαχητές Πειραματικό : Δυναμώνει με παίκτη που έρχεται από Α1 και Α2Ο σύλλογος των Μαχητών Πειραματικό ανεβάζει ποιότητα και δύναμη πυρός με τον Παναγιώτη Καραγιώργο , ο οποίος έρχεται να ενισχύσει τη φετινή ομάδα στη θέση των guard  . Ο Παναγιώτης Καραγιώργος έχει εικόνα από Α1 και  Α2 αφού έχει αγωνιστεί με την ομάδα των Τρικάλων , την Ελευθερούπολη αλλά και την Καβάλα .

Η ανακοίνωση του συλλόγου :

Ο σύλλογος των Μαχητών πειραματικό Πεύκων ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Παναγιώτη Καραγιώργο .

Ο Παναγιώτης είναι γεννημένος το 1999 και με ύψος 1,94μ αγωνίζεται στη θέση PG και SG . Αγωνίστηκε στο παιδικό και εφηβικό τμήμα του ΠΑΟΚ όπου κατέκτησε την 1η θέση και την 3η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αντίστοιχα.

Το 2015 αγωνίστηκε με τα χρώματα της εθνικής παίδων , ενώ την αγωνιστική περίοδο 2017-18 αγωνίστηκε στην Α1 με την ομάδα των Τρικάλων .

Την αγωνιστική περίοδο 2018-19 αγωνίστηκε με την ομάδα της Ελευθερούπολης , η οποία αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Β’ Εθνικής και ανέβηκε στην Α2 .

Από το 2019-20 αγωνιζόταν στον ΓΣ Ελευθερούπολης στην Α2 εθνική.

Πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της Καβάλας στην Α2 εθνική.

 Ο σύλλογος του εύχεται καλή επιτυχία με υγεία και χωρίς τραυματισμούς .


Η δήλωση του Παναγιώτη :

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια των Μαχητών. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε σαν ομάδα.  Να ευχηθώ  καλή χρονιά με υγεία σε όλη την ομάδα»


0 Comentarios