ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ GRSP ATHLETES GROUP

Λεύκιππος: Το "ευχαριστώ" σε Κυριαζή και η δήλωση του έμπειρου κόουτς


 

Με ανακοίνωσή του ο Λεύκιππος ευχαριστεί τον Γιώργο Κυριαζή για τις πολύτιμες συμβουλές του στους αθλητές του παιδικού και του προπαιδικού του συλλόγου της Ξάνθης ενώ φιλοξενεί "τοποθέτηση" του Έλληνα κόουτς. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


"O A.O. Λεύκιππος Ξάνθης ευχαριστεί θερμά τον κόουτς, Γιώργο Κυριαζή για την ομιλία του προς τους καλαθοσφαιριστές του παιδικού και του προπαιδικού τμήματος του συλλόγου μας.


Οι πολύτιμες συμβουλές του καθώς και οι αναφορές του σε σπουδαίους μπασκετμπολίστες που έχει προπονήσει και οι οποίοι διαρκώς δείχνουν διάθεση να βελτιώσουν κομμάτια του παιχνιδιού τους, αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα για όλους τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές προκειμένου να αντιληφθούν πως η εξέλιξη-βελτίωσή τους «έρχεται» μόνο μέσα από συστηματική (και σκληρή) δουλειά.


Τα λεγόμενα του κ. Κυριαζή στην διαδικτυακή «συνάντηση» με τους νεαρούς αθλητές της ομάδας μας, έχουν βαρύνουσα αξία δεδομένου πως πρόκειται για έναν πολύπειρο κόουτς, που με τις πλούσιες προπονητικές του γνώσεις, έχει βοηθήσει αθλητές οι οποίοι έχουν σημαντικές παραστάσεις στο χώρο του μπάσκετ, αγωνιζόμενοι σε κορυφαίο επίπεδο, εντός και εκτός συνόρων".


Κυριαζής: "Σημαντική και αξιέπαινη η προσπάθεια του Λεύκιππου, έχει μέλλον όποιος σύλλογος δίνει το απαιτούμενο βάρος στα τμήματα υποδομής..."


Μιλώντας στο lefkipposbc.gr, ο Γιώργος Κυριαζής δήλωσε: "Eυχαριστώ τον σύλλογο του Λεύκιππου Ξάνθης για τον χώρο και τον χρόνο που μου έδωσε και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια για την όλη προσπάθεια που κάνει στο χώρο του μπάσκετ, καθώς είναι πολύ σημαντική και αξιέπαινη. Επίσης, ευχαριστώ όλους τους αθλητές της ομάδας και τον προπονητή, Φίλιππο Παϊτάρη για την όμορφη συζήτηση που είχαμε. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να κάνετε πράξεις ό,τι έχετε στην καρδιά σας".


Για την απαιτούμενη προσοχή που πρέπει να δίνουν όλες οι ομάδες στις Ακαδημίες τους: "Όλοι οι σύλλογοι θα πρέπει να δίνουν μεγάλη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής. Εκεί είναι η βάση των συλλόγων... Από εκεί θα ξεχωρίσουν αθλητές οι οποίοι μελλοντικά θα επανδρώσουν τις ομάδες τους. Από προμίνι, μίνι, παιδικό, πρέπει τα παιδιά να δουλεύονται πολύ σοβαρά και σε αυτά τα τμήματα πρέπει να βρίσκονται οι καλύτεροι προπονητές καθώς στις Ακαδημίες διαμορφώνεται μια δημιουργική κατάσταση για την μετέπειτα πορεία των αθλητών. Όποιος δίνει το απαιτούμενο βάρος στα τμήματα υποδομής, τότε ενδιαφέρεται πραγματικά για το μπάσκετ και έχει μέλλον στο άθλημα...".


0 Comentarios