Οι αγώνες του Πειραματικού στο GRSP SPECIALS

 


Μια καταπληκτική πορεία κατέγραψε η ομάδα του Πειραματικού από το 2012 και έπειτα . Ανεβαίνοντας διαδοχικά κατηγορίες από τη Γ’ ΕΚΑΣΘ , φτάνοντας σήμερα  να πρωταγωνιστεί , μετά από συνενώσεις , τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη Β’ εθνική .

Το σημερινό όνομα του Πειραματικού , μετά και τη συνεργασία με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων , είναι ΑΕΠΣ Μαχητές Πειραματικό . 

Ένας σύλλογος υπόδειγμα λειτουργίας με μεγάλη δυναμική σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα και πόλος έλξης πολλών παιδιών που θέλουν να μάθουν μπάσκετ.

Το GRSP SPECIALS μετά και την άδεια του συλλόγου θα σας ταξιδέψει , μέσα από τα παιχνίδια του Πειραματικού , από την Α’ ΕΚΑΣΘ , ως Παναθλητικός Πειραματικό (Σεζόν 2015-16) έως και τη σεζόν 2019-20 με τη σημερινή του ονομασία , ΑΕΠΣ Μαχητές Πειραματικό , η οποία είναι και η ομάδα των Πεύκων που αγωνίζεται στην υψηλότερη κατηγορία ( Β’ Εθνική).

Μπείτε στο κανάλι μας κάντε κλικ στη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ( Επίπεδο SPECIALS )  και απολαύστε όλο το αρχείο αγώνων που θα ανέβει στο κανάλι μας , με πολύ χαμηλή χρέωση . 


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ Athletix

Γάντια fleece one size σε 5 χρώματα με έκπτωση -55%, μόνο 2,20€ από 4,90€!

0 Comentarios