Μεγάλη επιτυχία του τηλεμαραθώνιου του Μακεδονικού : Ήταν μια εκδήλωση γεμάτη… ΛΑΜΨΗ


 

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε ο τηλεμαραθώνιος του Μακεδονικού το απόγευμα της Κυριακής (27/12), ο οποίος πέτυχε να ενισχύσει σημαντικά τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «ΛΑΜΨΗ».


Τη λάμψη στην εκδήλωση έφεραν τα παιδιά και οι γονείς της Ακαδημίας μας που συμμετείχαν και παρακολούθησαν κατά εκατοντάδες το πλέον των έξι ωρών πρόγραμμα, όπως μεταδόθηκε από το Youtube, αλλά και οι προπονητές και οι παρουσιαστές που έδωσαν ζωντανή και ευχάριστη πνοή στις εκπομπές που προβλήθηκαν, χαρίζοντας γέλιο και όμορφες στιγμές! Τέλος, λάμψη έφεραν με το χαμόγελο και τα μηνύματα τους πρώην συνεργάτες και αθλητές της ομάδας, διάσημοι άνθρωποι του αθλητισμού και του καλλιτεχνικού χώρου, απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας, στηρίζοντας την πρωτοβουλία του συλλόγου μας.


Το αποτέλεσμα; Όλοι μαζί, από τα παιχνίδια που παίξαμε, συγκεντρώσαμε το ποσό των 600€ για τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «ΛΑΜΨΗ»!


Σε αυτό το ποσό, θα προστεθεί και το συνολικό ποσό από τα SMS που εσείς, ως τηλεθεατές, στείλατε στο 19833 ή από τα τηλεφωνήματα που κάνατε στη γραμμή υποστήριξης του συλλόγου «ΛΑΜΨΗ»!


Όλοι μαζί, ενωμένοι με διάθεση, αγάπη και αλληλεγγύη, πετύχαμε κάτι πραγματικά σπουδαίο, μέσω μιας ξεχωριστής και πραγματικά πρωτόγνωρης για τα δεδομένα του αθλητισμού πρωτοβουλίας και διαδικασίας! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς! Καλή χρονιά!

0 Comentarios