Η Αναστασία Δροσούνη του Άρη κλήθηκε στην Εθνική | Η Ανακοίνωση του συλλόγου | Δήλωση Αναστασίας Δροσούνη

Μια από τις παίκτριες που σημείωσε σημαντική βελτίωση και συνεχόμενη άνοδο στην απόδοσή της , η παίκτρια του Άρη Δροσούνη Αναστασία , βλέπει τους κόπους της να ανταμείβονται , με την κλήση της στις προπονήσεις της Εθνικής .

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου : 


" Σημαντική μέρα η σημερινή για την αθλήτριά μας Δροσούνη Αναστασία, αλλά και για τα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας μας, καθώς η Αναστασία εκλήθη να συμμετέχει στη σημερινή συγκέντρωση και στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας μπάσκετ γυναικών της χώρας μας. 

Η Αναστασία, με την εντατική δουλειά της μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα της, κατάφερε να ανέβει άλλο ένα σκαλοπάτι στον μακρύ, δύσκολο και γεμάτο αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς σκοπέλους, δρόμο της αθλητικής επιτυχίας.

Απέδειξε ότι η ομάδα μας, με τη σοβαρή δουλειά, τη σωστή καθοδήγηση και παρακολούθηση, βοηθά τις αθλήτριες να βελτιώνονται, συνεχίζοντας έτσι να εκκολάπτει αθλήτριες υψηλού επιπέδου.

Η ίδια δήλωσε: Νοιώθω ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια για την κλήση μου στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας γυναικών. Θα συνεχίσω την προσπάθεια εντός αγωνιστικών χώρων για να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομοσπονδίας και του συλλόγου μου Α.Σ. ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, που πιστεύουν σε εμένα."

0 Comentarios