Δηλώσεις Αναστασία Δροσούνη και Κατερίνα Μαρίνη για το Άρης ΔΟΜECO - Εσπερίδες Καλλιθέας 65-70
Οι παίκτριες του Άρη ΔΟΜECO Αναστασία Δροσούνη και Κατερίνα Μαρίνη , μετά τον αγώνα κυπέλλου με τις Εσπερίδες Καλλιθέας δήλωσαν :

Αναστασία Δροσούνη : Ήταν ένα δυνατό και απαιτητικό παιχνίδι που χρειαζόταν 40 λεπτά μυαλού και συγκέντρωσης μέσα στο γήπεδο. Κάτι που εμείς δεν είχαμε , ορισμένες φορές . Παρ' όλα αυτά το παλέψαμε μέχρι τέλος. Η ομάδα των Εσπερίδων είναι πολύ δυνατή και ήταν μια καλή ευκαιρία για μας τις μικρότερες να  αγωνιστούμε απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου Α1.

Κατερίνα Μαρίνη : Ο σημερινός αγώνας ήταν πρόκληση για εμάς , καθώς είχαμε αντιπάλους που αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία μπάσκετ της Ελλάδος, με έμπειρες παίκτριες. Παίξαμε με ενέργεια, χάνοντας όμως την συγκέντρωση μας σε κάποια σημεία του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να μένουμε πίσω στο σκορ και να κάνουμε κάποια λάθη στο τέλος του παιχνιδιού που μας κόστισαν την νίκη . Παρ όλα αυτά ,είχαμε μόνο να κερδίσουμε από αυτό το παιχνίδι ως ομάδα , το αποθηκεύουμε στην φαρέτρα μας και μπαίνουμε δυναμικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος αυτή την Κυριακή.

0 Comentarios