Ένα μεγάλο ταλέντο για τους Μαχητές Πειραματικό ΠεύκωνΟ σύλλογος των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων ανακοινώνει την απόκτηση ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα της πόλης , τον Γιώργο Κόκκινο , ο οποίος θα στελεχώσει την ομάδα των εφήβων .

Ο Γιώργος είναι γεννημένος το 2004 και με ύψος 1,94μ. αγωνίζεται στη θέση του SG. Επίσης έχει αγωνιστεί με τις ομάδες της Εθνικής των Κ14 και Κ15.

Είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ και σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα των Πεύκων , στην προσπάθειά της να πρωταγωνιστήσει.

Ο Γιώργος είναι ένα παιδί με πολύ ταλέντο , ανήκει στο GRSP ATHLETES GROUP και του ευχόμαστε τα καλύτερα στη νέα του προσπάθεια .

Η δήλωση του παίκτη : Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στην οικογένεια των ΜΑΧΗΤΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΠΕΥΚΩΝ και θα συνεργαστώ με τον coach ΜΕΛΕΤΙΑΔΗ ο οποίος επενδύει  στους νεαρούς αθλητές και θα με βοηθήσει να βελτιωθώ και να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Θα ήθελα να αναφέρω ότι συνάντησα ένα κλίμα πολύ οικογενειακό και οι νέοι μου συμπαίκτες  με έκαναν να νιώσω σαν να είμαι χρόνια μέλος της ομάδας. Με λίγα λόγια  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!0 Comentarios