Η Thessbike στηρίζει τους Μαχητές Πειραματικού Πεύκων

 


Η Thessbike είναι αυτήν τη στιγμή ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς φορείς διάθεσης κοινόχρηστων και ενοικιαζόμενων ποδηλάτων στην Ελλάδα. Κατέχει και διαχειρίζεται το κοινόχρηστο σύστημα ποδηλάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης. Το συγκεκριμένο σύστημα έχει 8 σταθμούς και 200 ποδήλατα.

Στον στόλο της Thessbike υπάρχουν προς ενοικίαση πλήθος παιδικών ποδηλάτων, διθέσια και τετραθέσια οικογενειακά ποδήλατα, ηλεκτρικά ποδήλατα καθώς και τροχοφόρα αμαξίδια για ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες. Εκτός από τη διαχείρηση συστημάτων κοινόχρηστων ποδηλάτων και την ενοικίαση κάθε είδους ποδηλάτου σε μεμονωμένα άτομα, η Thessbike οργανώνει ποδηλατοδράσεις σε συνεργασία με οργανισμούς- συλλόγους- εταιρίες και τουριστικές περιηγήσεις με ποδήλατα σε συνεργασία με πιστοποιημένους ξεναγούς.

 

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ THESSBIKE

·         Υγεία και ευεξία

·         Αναψυχή

·         Εύκολη και Οικονομική Μετακίνηση

·         Aποσυμφόρηση της κυκλοφορίας

·         Προστασία του περιβάλλοντος

 

Στόχος στη ThessBike, είναι να συντελέσει και αυτή στην καθιέρωση του ποδηλάτου ως κύριου μέσου μετακίνησης των συμπολιτών της. Η καθημερινή χρήση του ποδηλάτου, ως μέσου μεταφοράς, προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής, λόγω της αποσυμφόρησης της κυκλοφορίας, προσφέρει υγεία και ευεξία.


ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΑΣΕΙΣ:

 

·         Ενοικιάσεις σε Group:

Το Thessbike με την εμπειρία του στην ενοικίαση ποδηλάτων σε πολυάριθμα group και την συνεργασία του με πιστοποιημένους ξεναγούς μπορεί να εξυπηρετήσει την κάθε σας ανάγκη. Επιλέξτε ανάμεσα σε τουριστική περιήγηση με ποδήλατο στη Θεσσαλονίκη, εξόρμηση στην Ελληνική ύπαιθρο με ποδήλατο ή ακόμη και εταιρικά events με ποδήλατα.

·         Εκπαιδευτικές Δράσεις με Ποδήλατα για σχολεία:

Το Thessbike σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Φύσις Υπαίθρια Άσκηση έχει δημιουργήσει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, εγκεκριμένο από το Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής και από το Υπουργείο Παιδείας, που στηρίζει τη χρήση ποδηλάτου. Στόχος του προγράμματος είναι η εκμάθηση των βασικών γνώσεων για τη χρήση του ποδηλάτου και η επαφή κι εξοικείωση με το ποδήλατο, ώστε να καθιστούν τη χρήση του ασφαλή. Επιπρόσθετα, μέσω αυτού αναδεικνύεται η σημασία της συστηματικής χρήσης του ποδηλάτου, ως ένα μέσο διατήρησης και βελτίωσης της υγείας που καταπολεμά την αδράνεια και την υποκινητικότητα στην παιδική ηλικία.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις για την μετακίνηση με το ποδήλατο, βοηθώντας τα παιδιά μέσω της βιωματικής εκπαίδευσης να κατανοήσουν τον τρόπο σωστής συμπεριφοράς μέσα στους δρόμους της πόλης.

Το πρόγραμμα αφορά μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.

·         Εταιρικά Events με Ποδήλατα:

Αν είσαι μέλος εταιρίας, τουριστικού πρακτορείου ή και ενός group μεμονωμένων ατόμων, άφησε τα στοιχεία σου στο info@thessbike.gr για άμεση επικοινωνία και για την οργάνωση μιας ιδανικής ποδηλατικής διαδρομής.

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

 

·         Τηλέφωνο: (+30) 6978008141

·         Website: https://www.thessbike.gr/

·         Email: info@thessbike.gr

·         Διεύθυνση: Διεύθυνση σταθμού βάσης 25ης Μαρτίου με Μαρία Κάλλας (πλησίον Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης)

 

Μπορείτε να βρείτε το THESSBIKE και στα social media:

·         Facebook: https://www.facebook.com/thessbike.gr/

·         Twitter: https://twitter.com/ThessBike

·         Instagram: https://www.instagram.com/thessbike/0 Comentarios