Η εταιρεία επαγγελματικών δαπέδων SAMOUR FLOORS στηρίζει τους Μαχητές Πειραματικό Πεύκων

 


Η εταιρεία Samour Floors εξειδικεύεται για πάνω από 50 χρόνια, στην εισαγωγή, εξαγωγή και εμπορία, επαγγελματικών και οικιακών δαπέδων υψηλών απαιτήσεων.

 

Κύρια αντικείμενα της είναι η προμήθεια δαπέδων εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης, υλικών και αξεσουάρ τοποθέτησης καθώς επίσης η παροχή υπηρεσιών εφαρμογής, τοποθέτησης και after sale service.

 


ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η καινοτομία είναι το κλειδί για τη βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παρακολουθεί τις τελευταίες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις στην κατασκευή και επεξεργασία δαπέδων. Δουλεύουνε μαζί ως ειδικοί στον τομέα μας για την έρευνα, τη δημιουργία και την προμήθεια προϊόντων  που αμφισβητούν τις αντιλήψεις και προσφέρουν υπέροχη αισθητική. Καινοτομούνε σε νέες κατηγορίες προϊόντων με ισορροπία στην ποιότητα, στον σχεδιασμό και τις τεχνικές επιδόσεις.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Δουλεύοντας στην Ελλάδα επηρεασμένοι όμως από τα διεθνή πρότυπα, απαρτίζεται από  τα πιο ποιοτικά και έμπειρα στελέχη που σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες είναι ικανά να παρέχουν το υποδειγματικό αποτέλεσμα. Αποστολή της, να παραδίδει στους πελάτες της τον τέλειο εξοπλισμό για τις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες τους, προσπαθώντας να εξασφαλίσει κορυφαία ποιότητα σε όλα τα επίπεδα.


ΑΞΙΕΣ

Έτσι ακριβώς όπως τα προϊόντα της είναι ποιοτικά , έτσι είναι και η δέσμευσή της προς τους πελάτες της και τις ανάγκες τους. Νοιάζεται πολύ για το πώς τα δάπεδα της συμπεριφέρονται σε πολυσύχναστα εμπορικά περιβάλλοντα, μικρά ή μεγάλα, όσο και ο τελικός καταναλωτής που θα τα χρησιμοποιήσει. Οι ενέργειές της φέρουν το σήμα του πιο εξειδικευμένου τεχνικού και τεχνολογικού εξοπλισμού. Ο χρόνος παράδοσης των έργων είναι ένας μεγάλος στόχος. Ηγέτες στην εισαγωγή, εξαγωγή και εμπορία δαπέδων, η Samour Floors υπηρετεί αξίες και δεσμεύεται για την ποιότητα των προϊόντων της, την εξυπηρέτηση των πελατών της και τον καινοτόμο σχεδιασμό των υπηρεσιών της. Αναγνωρίζει και σέβεται τις διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες των πελατών της δίνοντας προτεραιότητα σε θέματα διαφάνειας και διατήρησης αμοιβαίας εμπιστοσύνης.


ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ:

·         Δάπεδα Laminate

·         Δάπεδα PVC - Βινυλικά δάπεδα

·         Δάπεδα LVT - Βινυλικές λωρίδες PVC

·         Αθλητικά δάπεδα - Δάπεδα γυμναστηρίου

·         Δάπεδα Linoleum

·         Μοκέτα Πλακάκι

·         Συμπληρωματικά υλικά

·         Υλικά προετοιμασίας υποδαπέδου

 

 

ΕΡΓΑ

Τα έργα της εταιρίας SAMOUR FLOORS αφορούν:

·         Cafe-bar restaurant

·         Νοσοκομεία & χώρους υγείας

·         Εκπαίδευση

·         Αθλητικούς Χώρους

·         Γραφεία – Εταιρείες

·         Εμπορικά Καταστήματα

·         Κατοικίες

·         Ξενοδοχεία

 


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

 

·         Υπηρεσίες εφαρμογής και τοποθέτησης

Τα εξειδικευμένα και άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία της Samour Floors αναλαμβάνουν με τα πλέον σύγχρονα μέσα, τις εργασίες εφαρμογής και τοποθέτησης εκτός από τον απλό ιδιώτη και σε τεχνικές εταιρείες, κατασκευαστές δημοσίων και ιδιωτικών έργων, ξενοδοχειακές μονάδες και μονάδες υγείας, αλυσίδες καταστημάτων και Super Market, βιομηχανικά έργα, αρχιτέκτονες, διακοσμητές και μηχανικούς.

 

·         Aρχειοθέτηση παραγγελιών

Όλες οι παραγγελίες των πελατών της Samour Floors, αρχειοθετούνται με αύξοντα αριθμό και αναγράφονται όλες οι σχετικές πληροφορίες  όπως οι κωδικοί δαπέδων, οι διαστάσεις και τα χρωματολόγια που χρησιμοποιούνται στο εκάστοτε έργο. Η αποθήκευση των πληροφοριών αυτών επιτρέπει την άμεση πρόσβαση όποτε αυτό ζητηθεί καθώς επίσης και οποιαδήποτε μελλοντική προσθήκη στην παραγγελία .

·         Παραδόσεις προϊόντων

Η παράδοση προϊόντων στο νομό Θεσσαλονίκης και εντός Αττικής πραγματοποιείται αυθημερόν. Παραδόσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα πραγματοποιούνται σε συνεργασία με μεταφορικές εταιρείες της επιλογής των πελατών είτε σε συνεργαζόμενες με την εταιρεία και παραδίδονται στον προορισμό τους εντός  24-48 ωρών.

 

·         After Sale Service

Βασικός γνώμονας των προϊόντων της Samour Floors είναι η άριστη ποιότητα κατασκευής γι’αυτό και επιλέγεται να είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Παρόλα αυτά για οποιαδήποτε φυσική φθορά των δαπέδων η εταιρεία παρέχει εγγύηση στους πελάτες της. Παράλληλα παρέχεται ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη από τα εξειδικευμένα συνεργεία της, σε περίπτωση που προκύψει κάποιο ελάττωμα, ζημιά ή βλάβη. Η εταιρεία είναι παρούσα και μετά την πώληση και την τοποθέτηση των δαπέδων της, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη υπηρεσία After Sale Service.

 

·         Τμήμα μεγάλων έργων (Project)

Στόχος του τμήματος μεγάλων έργων (project) της Samour Floors είναι η αντιμετώπιση του εκάστοτε έργου κυριολεκτικά από μηδενική βάση και η παροχή custom made υπηρεσιών απολύτως συνυφασμένη με τις απαιτήσεις των πελατών. Παράλληλα παρακολουθεί στενά τις πιο πρόσφατες διεθνείς εξελίξεις στον κλάδο των κατασκευών ενώ  ταυτόχρονα διευρύνει και εξελίσσει καθημερινά την γκάμα των επαγγελματικών δαπέδων και προϊόντων που διαλέγει, κάνοντας την να διαφέρει πλήρως από τον ανταγωνισμό.Η πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στον κλάδο των τεχνικών έργων της δίνει την δυνατότητα να παρέχει συνεχή, ολοκληρωμένη και επαγγελματική υποστήριξη στις ομάδες υλοποίησης ενός έργου, από την στιγμή του σχεδιασμού μέχρι την υλοποίηση του, ενώ θέτει ως απόλυτη προτεραιότητα την έγκαιρη παράδοση του έργου και σύμφωνα πάντα με τα χρονοδιαγράμματα που έχουν συμφωνηθεί.Η τεράστια γκάμα από ετοιμοπαράδοτα και εξειδικευμένα προϊόντα δαπέδων Laminate, Βινυλικών, Linoleum, δαπέδων PVC και αθλητικών καθώς επίσης και η συνεχή υποστήριξη της, της δίνουν την δυνατότητα να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε έργο της ζητηθεί. Το συγκεκριμένο τμήμα έχει την εμπειρία και την δυναμική να υλοποιήσει μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά έργα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έτσι, απευθύνεται και στους παρακάτω κλάδους: Αρχιτέκτονες | Μηχανικούς | Διακοσμητές | Τεχνικές εταιρείες | Κατασκευαστές ιδιωτικών έργων | Ξενοδοχειακές μονάδες | Αλυσίδες καταστημάτων | Βιομηχανικά έργα

 

 

 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

 

·         ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κεντρικά : Νικ. Μάντζαρου 2Α & Πίψου Θεσσαλονίκη 546 27

Αποθήκες: ΒΙ. ΠΕ. Καλοχώρι, Θεσσαλονίκη 570 09

Τηλ: +30 2310 611 108

Fax: +30 2310 634 576

E-mail: info@samourfloors.gr

 

 

·         ΑΘΗΝΑ

Γραφεία: Ευκαλύπτων 25 Αγία Παρασκευή, Αθήνα 153 42

Αποθήκες Αθήνας: Θέση Δύο Πεύκα ΒΙ. ΠΕ. Ασπρόπυργος, Αττική 193 00

Τηλ: +30 210 6000 860

Fax: +30 210 6000 861

E-mail: info@samourfloors.gr

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA:

 

·         Facebook: https://www.facebook.com/samourfloors

·         Twitter: https://twitter.com/samourfloors

·         Google+: https://plus.google.com/+SamourfloorsGr

·         Linkedin: https://www.linkedin.com/company/samourfloors/

·         Instagram: https://www.instagram.com/samourfloors/?hl=el


0 Comentarios