ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ GRSP ATHLETES GROUP

Αλλαγή ώρας και γηπέδου για τους αγώνες των Μαχητών Πειραματικό

Σε αλλαγή ώρας και γηπέδου προχώρησε ο σύλλογος των Μαχητών Πειραματικό μιας και μια αναπάντεχη ηλεκτρική βλάβη στην περιοχή του...

Η CROSSOVER Ντύνει - Υποστηρίζει και Χορηγεί τα γυναικεία τμήματα μπάσκετ του Άρη


 Η Crossover Basketball δημιουργήθηκε το 2013 και είναι μια ελληνική ηγετική εταιρεία παραγωγής και πώλησης αθλητικών ενδυμάτων. Απευθύνεται αποκλειστικά σε ομάδες, οργανισμούς και αθλητές που σχετίζονται με το χώρο του basketball.

BASKETBALL TEAMWEAR

Αφορά σε επαγγελματικές, ερασιτεχνικές, εργασιακές ομάδες που αναζητούν αξιόπιστη κάλυψη στις ιδιαίτερα απαιτητικές ανάγκες που έχουν για ένδυση με πρωτοποριακό design και αδιαπραγμάτευτη ποιότητα.


HOOPSTERS CLOTHING

Μια απόλυτα μπασκετική γκαρνταρόμπα που προσφέρει μια μεγάλη γκάμα μπασκετικών προϊόντων μέσα από ένα καθαρά μπασκετικό Eshop για όσους επιθυμούν να φορέσουν τα ρούχα της Crossover εντός & εκτός παρκέ

WHY CHOOSE CROSSOVER

Η Crossover, με αλματώδεις ρυθμούς ανέλιξης, διατηρεί μια σειρά μακροχρόνιων συνεργασιών ικανοποιώντας υπεύθυνα και με αξιοπιστία επιφανείς προσωπικότητες του χώρου του μπάσκετ, ευρέως αναγνωρισμένες ομάδες. Ακόμα, η εταιρία μας διαθέτει παρουσία στα περισσότερα μπασκετικά happenings της Ελλάδας, στηρίζοντας με κάθε δυνατό τρόπο το άθλημα και τη διατήρηση της γνησιότητάς του. Η εταιρία μας οφείλει την επιτυχία της στην ικανότητα ερμηνείας των αναγκών και απαιτήσεων των αθλητών, αναπτύσσοντας ρούχα και προιόντα μοντέρνου σχεδιασμού και υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ικανοποίηση όσων την εμπιστεύονται για το ντύσιμό τους.


Διεύθυνση : Σεφέρη 8 , Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο : 2310 334434

Email : info@crossover.com.gr

0 Comentarios