Τα ενεχυροδανειστήρια Ιατρού στηρίζουν το ανδρικό μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων

Μια από τις καλύτερες επιχειρήσεις στο χώρο των ενεχυροδανιατηρίων και δημιουργίας κοσμημάτων έρχεται να στηρίξει την προσπάθεια του ανδρικού μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων. 
Τα ενεχυροδανειστήρια Ιατρού , είναι μια υγιής εταιρεία , η οποία διαχρονικά στηρίζει ενεργά τον αθλητισμό  . Μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην πόλη μας από το 1974 και από τότε χαίρει εμπιστοσύνης. 
Σε κάθε περίπτωση και εφ όσον ενδιαφέρεστε μπορείτε να επισκεφτείτε τα ενεχυροδανειστήρια και θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα.

 Τo ενεχυροδανειστήριο Ιατρού ξεκίνησε την δραστηριότητα του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το 1974 και είναι από τους πρώτους στο χώρο που λειτουργεί με επίσημη κρατική άδεια .
Τα Δεκάδες χιλιάδες συμβόλαια ενεχυρίασης αποτελούν από μονά τους εγγύηση και δείχνουν την εμπιστοσύνη της αγοράς στο πρόσωπο μας.
Τα τριάντα και πλέον χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης, μας επιτρέπουν να εγγυούμαστε για μια αξιόπιστη συναλλαγή με τον πελάτη με το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος προς αυτόν.
Σε ένα άνετο και ασφαλή χώρο , με απολυτή εχεμύθεια και διακριτικότητα , μπορείτε να βγείτε από μια περιστασιακά δύσκολη θέση , αποκτώντας άμεσα και γρήγορα μετρητά.
Η τιμή του χρυσού τις εποχές αυτές  έχει εκτιναχθεί στα ύψη. Είναι  ευκαιρία λοιπόν να μας επισκεφθείτε και να γνωριστούμε από κοντά.
Σας δίνουμε την δυνατότητα είτε να πουλήσετε είτε να ενεχυριάσετε ,κοσμήματα , χρυσαφικά , ασημικά, χρυσές λίρες ,νομίσματα, διαμάντια.

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ ΙΑΤΡΟΥ

Τσιμισκή 31 (Στοά)
Στάση Αριστοτέλους
Θεσσαλονίκη


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 

Τηλ. 2310-235-855, 2310230303

Κιν. 6977260142

info@xrysagora-iatrou.gr

0 Comentarios