Οι εγγραφές στις Ακαδημίες του Λεύκιππου συνεχίζονται!

Ο Λεύκιππος Ξάνθης μετά την πρώτη εβδομάδα των εγγραφών στα τμήματα υποδομής -κατά την οποία υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο- γνωστοποίησε πως οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις Ακαδημίες του συλλόγου, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στο γήπεδο "Φίλιππος Αμοιρίδης". 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με μεγάλο ενδιαφέρον και μαζική συμμετοχή από πλευράς των γονέων – τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη εμπιστοσύνη που δείχνουν προς τον σύλλογό μας – κύλησε η πρώτη εβδομάδα των εγγραφών στις Ακαδημίες του Α.Ο. Λεύκιππου Ξάνθης.

Για όσους δεν πρόλαβαν να “κλείσουν” θέση στα τμήματα υποδομής του συλλόγου τις προηγούμενες μέρες, γνωστοποιούμε ότι οι εγγραφές στις Ακαδημίες του Α.Ο. Λεύκιππου Ξάνθης θα συνεχιστούν κανονικά το επόμενο διάστημα.

Καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, οι εγγραφές που αφορούν αγόρια και κορίτσια (γεννηθέντες και γεννηθείσες από το 2006 έως το 2015), θα πραγματοποιούνται στο γήπεδο “Φίλιππος Αμοιρίδης” τις ώρες 17.30-20.00. Η μεγάλη αθλητική “οικογένεια” του Α.Ο. Λεύκιππου Ξάνθης σας περιμένει!".

0 Comentarios