ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ GRSP ATHLETES GROUP

Φιλικό παιχνίδι του "Αετού" Κιλκίς με τον "Πρωτέα" Κορδελιού

 Το ανδρικό τμήμα του  "Αετού" Κιλκίς, στα πλαίσια της προετοιμασίας του για την νέα αγωνιστική περίοδο του Πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΜ, έδωσε το πρώτου φιλικό παιχνίδι στο ΔΑΚ Κορδελιού Θεσσαλονίκης, με την ομάδα του "Πρωτέα" Κορδελιού. Διανύοντας το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας, το προπονητικό επιτελείο, χρειαζόταν ένα φιλικό, για μπορέσει να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα, για το επίπεδο της φυσικής κατάστασης των παικτών, και να γίνουν οι πρώτες δοκιμές τακτικών σε ρυθμούς αγώνα, όπως επίσης να αποκτηθεί εικόνα της "χημείας" της ομάδας, δεδομένης της έλευσης νέων παικτών.

Προς ώρας, και σε ότι αφορά την φυσική κατάσταση το πρόσημο είναι σαφώς θετικό κάτι που ικανοποιεί τους ανθρώπους της ομάδας.

Χρειάζεται δουλειά ακόμη το τακτικό επίπεδο, η προσαρμογή σε αυτό των νέων παικτών, αλλά και το "δέσιμο" στις τακτικές σε άμυνα και επίθεση, των νέων παικτών με τους παλαιούς.

Η σύνθεση της ομάδας:

Σιδηρόπουλος Π., Μπαξεβάνης Γ., Τολιόπουλος Κ., Μουρζίδης Δ., Μαργαριτίδης Θ., Φιλιππίδης Γ., Τσαρίδης Ε., Γκρεκός Γ., Ζυμπερι Δ., Τσούλης Ν., Σαλινικίδης Χ., Στεφούδης Α.

Η δουλειά συνεχίζεται και το ζητούμενο όλων είναι κατά το δυνατόν βέλτιστη εικόνα ετοιμότητας της ομάδας στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του ΠΡΩΤΕΑ Κορδελιού για την φιλοξενία, προσδοκούμε να ανταποδώσουμε σύντομα.

Τέλος με χαρά θα υποδεχθούμε τους φίλους μας στο επόμενο φιλικό, για το οποίο θα ενημερωθούν εγκαίρως.

ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΕ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

Υπογράφει ο Νίκος Νίτσας

Υπεύθυνος τύπου "Αετού" Κιλκίς

0 Comentarios