Γιάννης Χατζούλης : Μια από τις πλέον οργανωμένες και με εξαιρετικό περιβάλλον για προπονητική εργασίαΟ νέος φετινός προπονητής των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων , Γιάννης Χατζούλης , δίνει την εικόνα της φετινής νεανικής ομάδας των Πεύκων . Τον τρόπο που σκέφτεται να αγωνίζεται φέτος η ομάδα . Τα πλεονεκτήματα . Τα μειονεκτήματα και η πρόβλεψη της φετινής σεζόν.

Συνέντευξη GRSP


GRSP : Ποια είναι η εικόνα που έχεις σχηματίσει μέχρι στιγμής για το σύλλογο ;


Γ.ΧΑΤΖΟΥΛΗΣ : Είχα εξαιρετική εντύπωση από πριν για την ομάδα και βλέποντας από κοντά την λειτουργία και την οργάνωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα και στην καθημερινότητα της, νομίζω ότι πρόκειται για μια από τις πλέον οργανωμένες και με εξαιρετικό περιβάλλον για προπονητική εργασία.


GRSP : Η φετινή χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη για την ομάδα και τους παίκτες μιας και δε θα λείπει η ταλαιπωρία των πολλών ταξιδιών . Έχεις κάποια εικόνα από τον όμιλο;


Γ.ΧΑΤΖΟΥΛΗΣ : Πιστεύω ότι φέτος ο γενικός προγραμματισμός της ομοσπονδίας ήταν αρκετά πρόχειρος ,όσον αφορά την αναδιάρθρωση των κατηγοριών, με αποτέλεσμα να  δημιουργηθούν ανισορροπίες  στα λειτουργικά κόστη  των ομάδων ,σε ένα ανασφαλές οικονομικό περιβάλλον λόγω κορονοϊου . Θεωρώ ότι η άποψη των συλλογών που γνωρίζουν τις ανάγκες τους καλύτερα από τον καθένα θα έπρεπε να ακουσθεί.


GRSP : Όσον αφορά το νεανικό ρόστερ της ομάδας , ποια θεωρείς ότι είναι τα πλεονεκτήματα ή τα μειονεκτήματα ;


Γ.ΧΑΤΖΟΥΛΗΣ : Σχηματίσαμε ένα ρόστερ από νέους αθλητές για την δημιουργία μιας ομάδας με προοπτική , όσον αφορά τον σύλλογο αλλά και τους ίδιους τους αθλητές. Η θέληση για βελτίωση και η ενέργεια των νέων παιδιών δημιουργούν κλίμα και συνθήκες για εξέλιξη, μέσα από δουλειά και την καθημερινή προσπάθεια. Τα μειονεκτήματα της απειρίας και των πολλών νέων προσώπων, σε σχέση με πέρσι,  θα προσπαθήσουμε να τα εξισορροπήσουμε με τον ενθουσιασμό και την φιλοδοξία των νέων αθλητών. Η εμπειρία και ο χαρακτήρας του μοναδικού έμπειρου του Ορέστη Ματενίδη είναι σημαντική βοήθεια για τους νέους παίκτες μας.


GRSP : Πως περιμένεις να εξελιχθεί η φετινή περίεργη χρονιά ;

Γ.ΧΑΤΖΟΥΛΗΣ :  Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, όσον αφορά την  ζωή μας , πρόβλεψη για την εξέλιξη των πραγμάτων δεν μπορούν να κάνουν ούτε οι ειδικοί, οπότε και η αθλητική χρονιά δεν ξέρει κανένας πως θα εξελιχθεί. Να ευχηθούμε να επανέλθουμε στην κανονικότατα χωρίς προβλήματα και με ασφάλεια το συντομότερο 


0 Comentarios