Η πρώτη εταιρεία εμφιαλωμένου νερού στηρίζει τους Μαχητές Πειραματικού Πεύκων

 


Η εταιρεία εμφιαλωμένου νερού «Βίκος» , η εταιρεία με την πρώτη θέση διάθεσης εμφιαλωμένου νερού και υποστηρικτής υγείας της χώρας στηρίζει έμπρακτα την ομάδα των Πεύκων.

 

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.) είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά ενώ ταυτόχρονα αποτελεί το βασικό προμηθευτή των μεγαλύτερων αλυσίδων super market.

Τα Φυσικά Μεταλλικά Νερά «Βίκος», «ΜΙΤΣΙΚΕΛΙ» και «ὐάς» εμφιαλώνονται στις ομώνυμες πηγές, στα εργοστάσια Περιβλέπτου, Καλπακίου και Καλιάνων αντίστοιχα, με υπερσύγχρονα μηχανήματα, χωρίς καμία παρέμβαση από ανθρώπινο χέρι και χωρίς να υφίστανται καμία επεξεργασία σε όλη τη διαδικασία, από την άντληση έως και τη διάθεση του προϊόντος στον τελικό καταναλωτή. Επιπλέον, το 2014, και ως αποτέλεσμα δύο ετών εντατικής Έρευνας και Ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών, λανσάροντας 8 διαφορετικές γεύσεις και δημιουργώντας, παράλληλα, μία νέα κατηγορία προϊόντων, τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος».

1η Θέση στο μερίδιο αγοράς

Η προσήλωση της εταιρείας στην ολική ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, οδήγησαν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» στην κατάκτηση της 1ης θέσης, με μερίδιο αγοράς σε λίτρα 20,00%. Μία θέση που κατέχει από το 2006 έως και σήμερα.

H Βίκος στηρίζει τις δομές υγείας της χώρας

Βίκος A.E, με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής συνεισφοράς, της αλληλεγγύης και της υπευθυνότητας που διαχρονικά χαρακτηρίζει την εταιρεία, συμβάλλει από τη μεριά της στην προσπάθεια των δομών υγείας της χώρας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία προέβη σε δωρεά για την ανακαίνιση της Παιδιατρικής Μονάδας του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» για έργα υποδομής και ιατρικού εξοπλισμού απαραίτητα για τις ανάγκες του νοσοκομείου ώστε να συνεχίσει να παρέχει υψηλού επιπέδου Υγειονομική Φροντίδα.

Παράλληλα, θέλοντας να στηρίξει την υπεράνθρωπη προσπάθεια των γιατρών, νοσηλευτών και ιατρικού προσωπικού, αλλά και όλους τους συνανθρώπους μας που νοσηλεύονται στις ειδικές μονάδες, προσφέρει προϊόντα της εταιρείας, Φυσικό Μεταλλικό Νερό, και Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά, στα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορωνοϊό. Η Βίκος Α.Ε. ήρθε σε απευθείας επικοινωνία με τα 13 νοσοκομεία αναφοράς, προκειμένου να επιβεβαιώσει την ανάγκη για τα εν λόγω προϊόντα και να διασφαλίσει ότι η προσφορά της θα συμβάλει με τρόπο ουσιαστικό στον καθημερινό αγώνα. Η εταιρεία, και για όσο διάστημα χρειαστεί και επιβάλλουν οι συνθήκες, θα συνδράμει σε αυτές και σε όσες επιπλέον ανάγκες ενδεχομένως προκύψουν.

 

Η εταιρεία απέσπασε το Βραβείο Βιομηχανικής Αριστείας και το Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας
 


Μια ακόμα σημαντική διάκριση απέσπασε η εταιρεία ΒΙΚΟΣ, αυτή τη φορά στον κορυφαίο θεσμό βραβείων “Made In Greece”, που απευθύνεται σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και που προάγουν την ποιότητα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια. Η  εταιρεία – ηγέτης στον τομέα του εμφιαλωμένου νερού και αναψυκτικών απέσπασε το Βραβείο Βιομηχανικής Αριστείας και το Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά  την υπεροχή της έναντι του ανταγωνισμού αλλά και την εδραίωση της στη συνείδηση των Ελλήνων καταναλωτών.


Πρόκειται για δύο διακρίσεις μεγάλης βαρύτητας, καθώς  αναδεικνύουν τη σημασία της βιομηχανικής παραγωγής στην αναπτυξιακή προοπτική της χώρας μας. Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ, καθ’ όλη τη διάρκεια της επιχειρηματικής της εξέλιξης, έχει αποδείξει έμπρακτα πως τιμά την Ελλάδα και τους ανθρώπους της, επενδύοντας συστηματικά στον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων και του παραγωγικού εξοπλισμού της. Με κινητήριο δύναμή της την καινοτομία και την διαρκή της εξέλιξη, η εταιρεία ΒΙΚΟΣ ισχυροποιεί την ηγετική της θέση και επιβραβεύεται καθημερινά για την συμβολή της στην ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς από τους ίδιους τους Έλληνες καταναλωτές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

ΕΙΠΗΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ ΑΕ

Περίβλεπτος Ιωαννίνων

Ιωάννινα, ΤΚ: 45 500

Τηλ: 26510 61951, 26510 62111, 26510 63673

Φαξ: 26510 61363

Email: info@vikoswater.gr

Google Map: http://goo.gl/maps/1MWlR

 

Imperial Quality Brands

Αγ. Φανουρίου & Αγ. Σωτήρας

Αχαρνές Αττικής, Αθήνα, ΤΚ: 13 671

Τηλ: 210-2445555

Φαξ: 210 2443330

Email: info.ath@vikoswater.gr

Google Map: http://goo.gl/maps/TiR5M

 

Vikos Coolers

Αγ. Φανουρίου & Αγ. Σωτήρας

Αχαρνές Αττικής, Αθήνα, ΤΚ: 13 671

Τηλ: 210 2443332, 210 2443465

Φαξ: 210 2443330

Email: coolers.ath@vikoswater.gr

Google Map: http://goo.gl/maps/TiR5M


Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και τις δράσεις της εταιρείας χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


0 Comentarios