Κοντά στην Ελπίς Αμπελοκήπων BC Academy και το κέντρο ξένων γλωσσών ΠαπασταματίουΤο φροντιστήριο ιδρύθηκε αρχικά, στην ανατολική Θεσσαλονίκη το 1978, από τον καθηγητή Χρύσανθο ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ.

Ο Χρύσανθος ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ήταν απόφοιτος ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ( ΑΓΓΛΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου.

Το 1994 το φροντιστήριο μεταφέρθηκε στην δυτική Θεσσαλονίκη.

Σήμερα, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση, το φροντιστήριο Αγγλικής γλώσσας διευθύνεται από την Έλσα Παπασταματίου απόφοιτη του Α.Π.Θ.

Συνεχής παρακολούθηση επιμορφωτικών σεμιναρίων του διδακτικού προσωπικού σε θέματα εκπαίδευσης και παιδείας στην Ελλάδα και σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της μεγάλης Βρετανίας ούτως ώστε να παρέχουμε σύγχρονη και ολοκληρωμένη εκπαίδευση.

Η εμπειρία , σε συνδυασμό με την συνεχή επιμόρφωση και την διάθεση, διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα του σχεδόν 100% επιτυχία του στόχου του κάθε μαθητής μας ,στην διάρκεια της πολύχρονης διαδρομής του φροντιστηρίου μας .

Με κοινωνική ευαισθησία

Σεβόμενοι το πορτοφόλι του σημερινού νοικοκυριού, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας χωρίς καμία  έκπτωση στην παρεχόμενη ποιότητα .


Είμαστε οικογενειακό περιβάλλον, σε όγκο μικρότεροι από οργανισμούς franchising, για αυτό προσπαθούμε πολύ περισσότερο για να είμαστε απόλυτα  συνεπείς  στην κοινή μας  προσπάθεια μαθητών και γονέων.


Εκπαίδευση-μεθοδολογία


Η υιοθετημένη μέθοδος διδασκαλίας του σχολείου μας είναι πλέον σύγχρονη και βασίζεται σε επικοινωνιακή –συνεργατική –βιωματική- δημιουργική εκπαίδευση και με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας.


-    Διαδραστικοί πίνακες

Διαγωνισμοί δημιουργικής γραφής , διαγωνισμοί παρουσίασης εργασιών, διαγωνισμοί ζωγραφικής, σχολικό περιοδικό, θεατρικά δρώμενα, εορταστικές εκδηλώσεις: κληρώσεις δώρα.

- Υποτροφίες στους άριστους μαθητές

- Λειτουργία δανειστικής βιβλιοθήκης

- Ενισχυτική διδασκαλία –συμβουλευτική υποστήριξη

Καθημερινή αξιολόγηση του μαθητή και διαρκής ενημέρωση των γονέων-κηδεμόνων μέσω του τετραδίου μαθητή και της προσωπικής επικοινωνίας και όχι περιστασιακά μία φορά στις τόσες.


Extra Προετοιμασία των υποψηφίων για συμμετοχή σε εξετάσεις όλων των επιπέδων.


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ –ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ


Οι τιμές των διδάκτρων ιδιαίτερα ανταγωνιστικές διαμορφωμένες στην σημερινή πραγματικότητα

Δωρεάν μεταφορά από περιοχές εκτός ορίων του σχολείου.

Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία – συμβουλευτική υποστήριξη.

Δωρεάν pro junior.

Ειδικές τιμές σε πολύτεκνους και ανέργους.

Δωρεάν τσάντες,  βιβλία, τετράδια, γραφική ύλη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Έλσα Παπασταματίου
Μενελάου & Λιγδών 1Α
Αμπελόκηποι, 56123 Θεσσαλονίκη
Τηλ.:2310-733.311

email: info@agglikapapastamatiou.gr

Facebook page: https://www.facebook.com/Agglika-Papastamatiou0 Comentarios